Hiç denk geledim ama yeni hesapla giriş yapıp mobil uygulamadan aratırsanız ücretsiz kargo ve orders'ı seçince yeni kullanıcı indirimi olanlar başta çıkıyor zatenPil şarj aleti bulan var mı kaliteli ve ucuz?
Hocam baktımda pil patlar matlar güvenemedim.Hiç denk geledim ama yeni hesapla giriş yapıp mobil uygulamadan aratırsanız ücretsiz kargo ve orders'ı seçince yeni kullanıcı indirimi olanlar başta çıkıyor zaten
Yorumlar iyiyse bir şey olmaz TR'de satılan üründe orda üretiliyor her şey Çinden geliyor zatenHocam baktımda pil patlar matlar güvenemedim.
hocam vergi çok çıkar mı ona göre alacağım ya da TR muadillerine bakacağım.Yorumlar iyiyse bir şey olmaz TR'de satılan üründe orda üretiliyor her şey Çinden geliyor zaten
Vergiyi alırken ödüyorsunuz zaten. Amazon'dan alın.hocam vergi çok çıkar mı ona göre alacağım ya da TR muadillerine bakacağım.
HayırArkadaşlar bir sorum var da ayrı ayrı hesaplardan alınca ek vergi falan çıkar mı? Teşekkürler.
sahtedir büyük ihtimal alıp sahte çıkan çok varWestern Digital WD SN770 500GB 1TB 2TB SSD NVMe Gen4 PCIe M.2 2280 PCIe 4.0 X4 sürücü dahili katı hal diski PS5 masaüstü için
TR fiyatı 2369 lira, bu sitede 1128 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam zam geldi, 330 TL oldu. Sence yine de almalı mıyım ? Çok almak istiyordum, son güne bıraktım. Zam geldiZblaze btalk lite alacak olan varsa eğer fiyatına göre güzel saat. Duruşuda güzel. Arama kaydı olarak sadece 8 kişi ekleniyor tek eksisi o. Fiyatına göre alınabilir bir saat