Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
oyuncak karı önerisi olan varmı :kappa:
İndirimde değildi ama ben kaguya ve chika nın kedi kulaklı versiyonu olan figürleri aldım normalde vergi kargo ile tanesi 210 TL ye geliyordu ikisini de alırsam kargo indirimi falan oluyor 420 yerine 350 TL oluyordu bir de ilk hesap indirimi olarak 135 TL de 70 TL kupon vermişti aliexpress onu kullandım 280 TL'ye aldım figürleri. Gelmelerini bekliyorum.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Rusty
İndirimde değildi ama ben kaguya ve chika nın kedi kulaklı versiyonu olan figürleri aldım normalde vergi kargo ile tanesi 210 TL ye geliyordu ikisini de alırsam kargo indirimi falan oluyor 420 yerine 350 TL oluyordu bir de ilk hesap indirimi olarak 135 TL de 70 TL kupon vermişti aliexpress onu kullandım 280 TL'ye aldım figürleri. Gelmelerini bekliyorum.
Bence arkadaş senin dediğin oyuncaklardan bahsetmiyor

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Üf, nasıl ya ?Şu kuponu bir sana veriyor :(.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
oyuncak derken toy anlamında demek istedim
Bence arkadaş senin dediğin oyuncaklardan bahsetmiyor
doğru tespit onlardan bahsetmemiştim bana gerçek oyuncak lazım :kekw:

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Kulaklık alınır mı
Bilmiyorum ama ben https://tr.aliexpress.com/item/1005004913527552.html bu kulaklıktan aldım. Yorumları da gayet iyi.
Bir de bu videoyu izleyip fiyatına göre iyi olduğuna karar verdim ve dayanamayıp aldım :D. Tek sorun şu; 3 gün önce 167,43 TL' ye aldım. Tosla ile 150 TL' ye geldi ama 3 gün içinde 17 TL zam geldi. Vergilerden dolayı zam geldiğini düşünüyorum. Bu kulaklığı almak istemezsen de diğerlerine bakabilirsin. Yorumlarını okursun ve videosu varsa onu izlersin, kafana yatarsa alırsın.
https://tosla.com/kampanyalar/tosla...ternet-alisverislerinde-50-TL-tosback-haziran
Tosla ile dediğim gibi %10 cashback alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

wifi bluetooth adaptörü var mı
https://tr.aliexpress.com/item/1005005061612054.html Bu var ama yorumlarını okuyup al. Normalde 109 TL ama Tosla ile alırsan 100 TL'ye geliyor.
Kampanya Şartları
https://tosla.com/kampanyalar/tosla...ternet-alisverislerinde-50-TL-tosback-haziran

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu hatayi aliyorum actigim tum yeni hesaplarda.
Hocam sen başka bir telefonda mobil veriyle dene kurtuluşun yok başka

oyuncak derken toy anlamında demek istedim

doğru tespit onlardan bahsetmemiştim bana gerçek oyuncak lazım :kekw:
Ben baktım hocam vergide eklenince TR fiyatıyla hemen hemen aynıya geliyor trendyolda 100 liraya bulunca baya şaşırdım zamlardan önce ne kadardı aceba

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Hocam sen başka bir telefonda mobil veriyle dene kurtuluşun yok başka

Ben baktım hocam vergide eklenince TR fiyatıyla hemen hemen aynıya geliyor trendyolda 100 liraya bulunca baya şaşırdım zamlardan önce ne kadardı aceba
daha önce bakmıştım 100 tl yazıyordu trendyolda evet fakat çok detaylı bakmadım pek anlamadıgım ürün gamı açıkcası :)

predator

80+ Silver
Çalışıyor hocam çok basit kullanımı sol sıradaki ilk 3 tuş sırasıyla sol orta ve sağ tuşlar sağdakide tekerleğin makroları
Hocam uygulama bende donuyor. hiç bir şey yapamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,424
Üyeler
166,373
Son üye
yzdkjr
Top Bottom