Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

predator

80+ Silver

predator

80+ Silver
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin veya özelliklerden uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın dosyayı tekrar indirmek bile çözebilir
100 kere falan silip denedim yok. hiçbiri olmuyor discordunuz falan varsa bi bakabilir misiniz? belki ben bir yanlışlık yapıyorum diyeceğim ama.

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
100 kere falan silip denedim yok. hiçbiri olmuyor discordunuz falan varsa bi bakabilir misiniz? belki ben bir yanlışlık yapıyorum diyeceğim ama.
Program çöküyormuş hocam ne yapılabilir bilmiyorum antivirüsleri kapatın klavye ve mouse yazılımlarınız varsa onları kapatın öyle deneyin

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
@Ensy41 Bu arada Lenovo Gm 2 Pro indirime girmiş. Tosla ile Alırsan 124 TL, başka bir kart ile alırsan 137 TL. Tosla kampanyasına katılmak için şartlar ve katılım aşaması:
@ijustfaruk ve @Sadece Ölüler Görür hocalarım en fazla 5 tane ürün alabilirsiniz demiştiniz. 5' ten fazla ürün alırsam bir şey olur mu ? Bir de bu 5 ürün bir kişide mi geçerli yoksa bir cihazda mı onu da anlayamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
@Ensy41 Bu arada Lenovo Gm 2 Pro indirime girmiş. Tosla ile Alırsan 124 TL, başka bir kart ile alırsan 137 TL. Tosla kampanyasına katılmak için şartlar ve katılım aşaması:
@ijustfaruk ve @Sadece Ölüler Görür hocalarım en fazla 5 tane ürün alabilirsiniz demiştiniz. 5' ten fazla ürün alırsam bir şey olur mu ? Bir de bu 5 ürün bir kişide mi geçerli yoksa bir cihazda mı onu da anlayamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum.
benim 6. ürün aldım şu an yolda inş gelir çok bilgim yok ama baya bişi aldım ben bu indirimlerden

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fazladan vergi ekleniyor diye biliyorum

mfk37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
3 adet fan almıştım hesaplarım kapanmadan hepsi geldi. Sıkıntı olmuyor yani almak isteyenlere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,915
Üyeler
165,258
Son üye
uguremorf
Top Bottom