ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım virüs taramasıda temiz çıktı sistem eski mi?Hocam uygulama bende donuyor. hiç bir şey yapamıyorum
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım virüs taramasıda temiz çıktı sistem eski mi?Hocam uygulama bende donuyor. hiç bir şey yapamıyorum
Hayır güncel sistemim imzamdaki. Download'a bastığımda uygulama direkt donuyor.Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım virüs taramasıda temiz çıktı sistem eski mi?
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin veya özelliklerden uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın dosyayı tekrar indirmek bile çözebilirHayır güncel sistemim imzamdaki. Download'a bastığımda uygulama direkt donuyor.
100 kere falan silip denedim yok. hiçbiri olmuyor discordunuz falan varsa bi bakabilir misiniz? belki ben bir yanlışlık yapıyorum diyeceğim ama.Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin veya özelliklerden uyumluluk sorun gidericisini çalıştırın dosyayı tekrar indirmek bile çözebilir
Program çöküyormuş hocam ne yapılabilir bilmiyorum antivirüsleri kapatın klavye ve mouse yazılımlarınız varsa onları kapatın öyle deneyin100 kere falan silip denedim yok. hiçbiri olmuyor discordunuz falan varsa bi bakabilir misiniz? belki ben bir yanlışlık yapıyorum diyeceğim ama.
benim 6. ürün aldım şu an yolda inş gelir çok bilgim yok ama baya bişi aldım ben bu indirimlerden@Ensy41 Bu arada Lenovo Gm 2 Pro indirime girmiş. Tosla ile Alırsan 124 TL, başka bir kart ile alırsan 137 TL. Tosla kampanyasına katılmak için şartlar ve katılım aşaması:
@ijustfaruk ve @Sadece Ölüler Görür hocalarım en fazla 5 tane ürün alabilirsiniz demiştiniz. 5' ten fazla ürün alırsam bir şey olur mu ? Bir de bu 5 ürün bir kişide mi geçerli yoksa bir cihazda mı onu da anlayamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum.
Ne aldın mesela hocam, önerin var mı bana ?benim 6. ürün aldım şu an yolda inş gelir çok bilgim yok ama baya bişi aldım ben bu indirimlerden
Fazladan vergi ekleniyor diye biliyorum@Ensy41 Bu arada Lenovo Gm 2 Pro indirime girmiş. Tosla ile Alırsan 124 TL, başka bir kart ile alırsan 137 TL. Tosla kampanyasına katılmak için şartlar ve katılım aşaması:
@ijustfaruk ve @Sadece Ölüler Görür hocalarım en fazla 5 tane ürün alabilirsiniz demiştiniz. 5' ten fazla ürün alırsam bir şey olur mu ? Bir de bu 5 ürün bir kişide mi geçerli yoksa bir cihazda mı onu da anlayamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum.
Konuda linkleri var hepsininNe aldın mesela hocam, önerin var mı bana ?
hayır hocam alamadım.Zam geldi herhalde bu kulaklıklara .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitti mi indirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saat eline ulaştı mı, beğendin mi ?
Farklı bir saat mi alacaksın, yoksa hiç mi almayacaksın ?Hayır hocam, alamadım.