Gif Man
80+ Gold
Olur Tabi En Basit Örneği Telefon Kayıt Ücretini 20K Civarına Çekmeleri Zaten .Hee bak o olabilirkeşke her gün 10 ürünün vergisini bana verseler zengin olurum
Olur Tabi En Basit Örneği Telefon Kayıt Ücretini 20K Civarına Çekmeleri Zaten .Hee bak o olabilirkeşke her gün 10 ürünün vergisini bana verseler zengin olurum
31k şuan hocamOlur Tabi En Basit Örneği Telefon Kayıt Ücreti 20K Civarına Çekmeleri Zaten .
Ciddi Misin Hocam 20K'dan 31K Mı Oldu Valla Büyük Oynuyorlar Adamlar31k şuan hocamseneye 40k olur
Bende dahil olmak üzere birden fazla hesap açıp ucuza ürün aldığımız için olabilir benceArkadaşlar Aliexpress çoğu Teknolojik üründe Türkiye ye gönderimi kapattı. Örnekler
![]()
E-YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini Mekanik Oyun Klavyesi Mavi Kırmızı Anahtar 61 TuÅlar Kablolu Ayrılabilir Kablo, Seyahat PC için TaÅınabilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
MUCAI MK61 USB oyun mekanik klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo RGB arkadan aydınlatmalı sıcak deÄiÅtirilebilir - AliExpress 7
![]()
VERÄ° KURBAÄA Bluetooth Uyumlu Oyun Denetleyicisi için PS4/Ä°nce/Pro Kablosuz Gamepad PC için IOS/Android için Ãift TitreÅim Joystick - AliExpress 44
![]()
Yeni kablosuz oyun kutusu için Linux Video oyunu için iki katına oyun denetleyicisi oyun sopa PC akıllı TV kutusu 2.4G Gamepad Joystick - AliExpress 44
Yani şuan ki halime ağlayarak bir şey elde edemeyeceğim için o paraya hisse alıyorum bir şekilde kendimi koruyorum yapacak bir şey yok şuan ki olumsuz durumu oyla düzeltemiyorsam hisse alarak düzeltmeye çalışıyorumCiddi Misin Hocam 20K'dan 31K Mı Oldu Valla Büyük Oynuyorlar Adamlar![]()