Neler Yeni

AliExpress'de 69.93 ₺ ye Bluetooth kulaklık ile ilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Dostlar bundan en fazla kaç tane sipariş verebilirim (e-ticaret için)
- Bu dolandırıcı vs olabilir mi? Fiyat çok iyi (Hayatımda hiç yurtdışı alışverişi yapmadım)
- Gümrük işleri nasıl yürür, zormudur?
- Mesela bundan 5 adet alsam 70x5=350 ₺ üstüne Ne kadar ek ücret biner?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İndirimsiz fiyattan vergi veriyorsun diye biliyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dostlar bundan en fazla kaç tane sipariş verebilirim (e-ticaret için)
- Bu dolandırıcı vs olabilir mi? Fiyat çok iyi (Hayatımda hiç yurtdışı alışverişi yapmadım)
- Gümrük işleri nasıl yürür, zormudur?
- Mesela bundan 5 adet alsam 70x5=350 ₺ üstüne Ne kadar ek ücret biner?
ürünü her kullanıcı 3 adet alabiliyor diye belirtmiş

gümrük işleri şöyle yürüyor vergiyi ürünü alırken ödüyorsun ama sen şimdi birsürü alırsan gümrükte sıkıntı yaratır

sonuc olarak sen bir satıcıdan ürün alıp satarsan çok fazla kar edemezsin, illaki yapıcam diyorsan toplu bi şekilde fabrikasından vs al he diyorsan okadar bütçe ayıramam fırsat ürünlerini topla hazır sistem kulaklık klavye vs vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar ücret biner ki
sepete ekleyin gözükür bende fiyatı 225 tl gösteriyor ürünün 3 adet için 450 tl vergi istedi :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance:

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürünü her kullanıcı 3 adet alabiliyor diye belirtmiş

gümrük işleri şöyle yürüyor vergiyi ürünü alırken ödüyorsun ama sen şimdi birsürü alırsan gümrükte sıkıntı yaratır

sonuc olarak sen bir satıcıdan ürün alıp satarsan çok fazla kar edemezsin, illaki yapıcam diyorsan toplu bi şekilde fabrikasından vs al he diyorsan okadar bütçe ayıramam fırsat ürünlerini topla hazır sistem kulaklık klavye vs vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

sepete ekleyin gözükür bende fiyatı 225 TL gösteriyor ürünün 3 adet için 450 TL vergi istedi :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance: :blobdance:
Bunlar satıcı bile olsa gerçekten fiyat müthiş. Gümrük niye bu kadar sorun çıkartıyor ki? Bırakta alışveriş yapalım :D

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bunlar satıcı bile olsa gerçekten fiyat müthiş. Gümrük niye bu kadar sorun çıkartıyor ki? Bırakta alışveriş yapalım :D
sizce kar etmeseelr bu fiyatamı satarlar toplu bir şekilde aldıklarında 50 tl ye alıp 100tl ye satarlar

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
150$ üzerini geçti mi bir sürü iş yapmak zorundasın. Sanırım al sat yapmamak için veya çok pahalı bir şey almayalım diye bir taktik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizce kar etmeseelr bu fiyatamı satarlar toplu bir şekilde aldıklarında 50 TL ye alıp 100tl ye satarlar
150$ üzerini geçti mi bir sürü iş yapmak zorundasın. Sanırım al sat yapmamak için veya çok pahalı bir şey almayalım diye bir taktik.
Aga gümrük sorunlarına baktım ve bizim ülkede yurtdışı alışverişi yapmak baya riskli bir şeymiş. Çoğu kişi gümrük sorunu yaşamış ve ürünlerini teslim alamamış. Gümrük çalışanları çok sorunlu insanlarmış ve ürünleri gümrük pazarında satılıyormuş. Siz ne dersiniz? Toptan 50 - 100 tane bluetotth kulaklık satmak isteseniz ne yapardınız ve nereden nasıl almayı düşünürdünüz?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,358
İsim
Bilal Tepe
Aga gümrük sorunlarına baktım ve bizim ülkede yurtdışı alışverişi yapmak baya riskli bir şeymiş. Çoğu kişi gümrük sorunu yaşamış ve ürünlerini teslim alamamış. Gümrük çalışanları çok sorunlu insanlarmış ve ürünleri gümrük pazarında satılıyormuş. Siz ne dersiniz? Toptan 50 - 100 tane bluetotth kulaklık satmak isteseniz ne yapardınız ve nereden nasıl almayı düşünürdünüz?
E ihale oluyor veya gümrüklerde gidip alabilirsin diye biliyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,566
İsim
Hacı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,358
İsim
Bilal Tepe
Gümrük dediğimiz yer Türkiye'de sabit tek bir yer mi yoksa her il ve ilçeye bağlı özel bir yer mi? ve ürünler direk gümrük içine mi gönderiliyor?
Tek bir yer değil çoğu ilde var diye biliyorum genelde sinir sehirlerinde oluyor İstanbul gibi

Top Bottom