Neler Yeni

Yardım Aliexpressdeki vakumlu laptop soğutucu

EmreTRk

80+ Bronze
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürünü kullanan var mı? Taşınabilir olması yönü ile çok hoşuma gitti ama bir işe yarıyormu öğrenmek gerek. Laptopun hava çıkışına vakumladığımızda içerideki havayı çekerek daha fazla hava girişi yapıyor diye bir iddası var. Kullanan bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürünü kullanan var mı? Taşınabilir olması yönü ile çok hoşuma gitti ama bir işe yarıyormu öğrenmek gerek. Laptopun hava çıkışına vakumladığımızda içerideki havayı çekerek daha fazla hava girişi yapıyor diye bir iddası var. Kullanan bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Bu tarz soğutucular bir süre sonra cihazın fanlarını bozuyor.

EmreTRk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
bu sogutucuların teori de stand sogutuculardan daha işlevli oldugunu düşünüyorum çünkü direk fan ve heatsinke giden yola hava üflüyor ve içerde biriken sıcak havayı dağıtıyor ama laptopun kendi fanının belli bir rpm sınır var takacagın sogutucuyla paralel çalışmazsa fana zarar verebilir ama 1 2 tane 50 100 tl ye fan yedekler kullanırım diyosan tam olur

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Türkiye de var.
Bu ürün alttan soğutucu ile desteklenirse çok güzel sonuçlar çıkacağını düşünüyorum.

EmreTRk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sogutucuların teori de stand sogutuculardan daha işlevli oldugunu düşünüyorum çünkü direk fan ve heatsinke giden yola hava üflüyor ve içerde biriken sıcak havayı dağıtıyor ama laptopun kendi fanının belli bir rpm sınır var takacagın sogutucuyla paralel çalışmazsa fana zarar verebilir ama 1 2 tane 50 100 TL ye fan yedekler kullanırım diyosan tam olur
Havayı üflemiyor yalnız çekiyor.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
bu sogutucuların teori de stand sogutuculardan daha işlevli oldugunu düşünüyorum çünkü direk fan ve heatsinke giden yola hava üflüyor ve içerde biriken sıcak havayı dağıtıyor ama laptopun kendi fanının belli bir rpm sınır var takacagın sogutucuyla paralel çalışmazsa fana zarar verebilir ama 1 2 tane 50 100 TL ye fan yedekler kullanırım diyosan tam olur
Hocam bu adı üstünde vakum soğutucu. İçerde ki havayı tahliye ediyor, içeriye hava
aktarmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
vakumlu soğutucu sıcak havayı çekiyor laptopun fanı da dağılan sıcak hava yerine soğuk alayı alıp gönderiyor bi fark yok

Bu ürünün bir benzerini, abim almıştı sıcaklığa 7-8 derece yararı oluyor fakat o kadar yüksek db sesi var ki laptopun kendi fan seslerini ve hatta kulaklıkla oynamıyorsanız neredeyse hoparlör sesini bastıracak derecede sesli çalışıyor, rahatsız ediyor. Bence diğer soğutucu standlarına bakın. @Revainer ın attığı Türkiye satış linkinde 485 kişi değerlendirmiş bir bakın öyle alın isterseniz. Hem stand hem bu da alınabilir daha iyi soğutma için. Bu vakumlu olanın ayarını biraz kısarsınız:kedi:

Top Bottom