Neler Yeni

Yardım Aliexpress'den 51TL'ye RGB alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sepete 51TL'ye geliyor aklımdaki sistem şu böyle monitörün arkasına akşam soft ışık gibi olsun kumanda yada telefondan rengi ayarlayıp öyle arka plan ışığı olarak kalsın istiyorum sizce bu alınır mı ve bunlar çok elektrik yakan şeyler mi?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok yakmaz 5050 kodlu olanları alabilirsin. 2 sene önce 10 liraya almıştım arkaplan ışığı olarak kullanıyorum masada.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok yakmaz 5050 kodlu olanları alabilirsin. 2 sene önce 10 liraya almıştım arkaplan ışığı olarak kullanıyorum masada.
Bu atığımda 5050 yazıyor neye yarıyor ve bu ürün alınır mı sende hangisi var?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Murat
Sepete 51TL'ye geliyor aklımdaki sistem şu böyle monitörün arkasına akşam soft ışık gibi olsun kumanda yada telefondan rengi ayarlayıp öyle arka plan ışığı olarak kalsın istiyorum sizce bu alınır mı ve bunlar çok elektrik yakan şeyler mi?

1 metre kablo bu haberin olsun
trendyolda 5 metreliği 123 lira https://www.trendyol.com/yopigo/5mt...ekan-silikon-yapiskanli-aydinlatma-p-47139683

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
alıp o kadar süre bekleyeceğine buradaki mağazalardan al direkt ben geçen ay şunu aldım ışıığ da güçlü

almışken 5 metrelik al ilerde keser keser kullanırsın bir yerlerde
Çok mantıklı dedinizde ne bileyim çokta yükseğe çıkmak istemedim bütce olarak ucuz yolu halledeyim diyede bilemedim şimdi.

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
Çok mantıklı dedinizde ne bileyim çokta yükseğe çıkmak istemedim bütce olarak ucuz yolu halledeyim diyede bilemedim şimdi.
2 metre monitöre yetti 1m kadar boşta kaldı kestim ben 27 inç monitörün etrafını sarmaya yetti ona göre hesapla. bide tavsiyem attığım linkteki gibi usb li olandan al fişle uğraşma monitörlerin çoğunda usb girişi oluyor zaten oraya direkt takıp kullanırsın

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
2 metre monitöre yetti 1m kadar boşta kaldı kestim ben 27 inç monitörün etrafını sarmaya yetti ona göre hesapla. bide tavsiyem attığım linkteki gibi usb li olandan al fişle uğraşma monitörlerin çoğunda usb girişi oluyor zaten oraya direkt takıp kullanırsın
Monitörde usb yokta monitöremi takmak daha mantıklı ben dedim masanın uçlarına yaparız böyle düzlük oluyor ya arka tarafından dümdüz oraya yaparım dedim aslında uzun olsa biraz daha alt kısımlarada yapabilirim mantıklı değilde pahalı geldi o atığın ya

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Hocam alırsan bana da yazma şansın varmı güzel ise bende alacağım çünkü

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR