Ürünü kuruşla aldım vergisi 12 tl olarak çıktı toplam 12 küsür tl olarak aldım işte. Sonradan gümrük çıkar mı gelince?Vergiyi, odeme kısmında gösteriyor zaten. Yani 0.8 TL ye aldığın üründe 3-5 lira vergiside sitede ekleniyor. Amazon gibi.
Ürünü kuruşla aldım vergisi 12 tl olarak çıktı toplam 12 küsür tl olarak aldım işte. Sonradan gümrük çıkar mı gelince?Vergiyi, odeme kısmında gösteriyor zaten. Yani 0.8 TL ye aldığın üründe 3-5 lira vergiside sitede ekleniyor. Amazon gibi.
Sen de aldın mı bro? Yani en fazla çıksa ne kadar çıkar sence 50 tl falan mı?çıkmayacak inşallah diye umuyoruz. Bende kesin bir bilgiye sahip değilim gelince göreceğiz.
Traş makinesi, mouse, Saat aldım. Toplamda 35 lira ödedim. 35 lirayıda geri alacağım.Sen de aldın mı bro? Yani en fazla çıksa ne kadar çıkar sence 50 TL falan mı?
Nasıl ödedin? siparişi verirken mi ödedidiğin tutarı söylüyorsun? Yoksa gümrük vergisini kargo geldi ve aldılar mı diyosunyok ne 50TL si. Daha önce m2 ssd almıştım tutar 120 TL idi 14.50 TL vergi postacıya ödemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Traş makinesi, mouse, Saat aldım. Toplamda 35 lira ödedim. 35 lirayıda geri alacağım.
Umarım ödemeyiz ya ne diyelim.O zamanlar aliexpresste vergi almıyorlardı. Sadece ücreti ödüyordun, kargo gelincede vergisini postacıya ödüyordun. Ama şimdi tıpkı amazonun yaptığı gibi ürünü aldığın fiyata vergi ekliyor aliexpress. yani ödemememiz gerekiyor. Ama gelmeden net konuşamam.
35 lirayı geri alacağım demiştiniz hocam nasıl oluyor bana da öğretir misiniz?yok ne 50TL si. Daha önce m2 ssd almıştım tutar 120 TL idi 14.50 TL vergi postacıya ödemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Traş makinesi, mouse, Saat aldım. Toplamda 35 lira ödedim. 35 lirayıda geri alacağım.
Umarım öyle olur ya çok mutlu eder bu işte. Olmadı fiyat çıkarırlarsa yollarım adamları geri zaten 12 tl falan verdim bir şey olmaz.Gönlün rahat olsun. Ayrıca sipariş esnasında TC mizi yazdığımız yerde "gümrük işlemleri için doğru yazın" gibi bir ibare vardı. Yani gümrüklemeyi kendileri yapacaklar anladım ben.
Ürünler geldikten sonra diyorsunuz sanırım? Ama işler mi ?Hesabınıza ttıklarsanız %100 iade seçeneği var. ona tıklayıp başlatıyorsunuz.
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!Alacağım ürün bu arkadaşlar. Yeni kullanıcılara özel. Realme 7 pro için