Sıvı soğutma zaten var ama ileride daha küçük ve sade bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. bu kasada da alabileceğim en iyi kule tipi soğutucuyu alacağım. kasa içerisinde güzel bir hava sirkülasyonu sağlayarak soğutmayı planlıyorum.360 lik sivi sogutma alman daha mantıklı
phantom neden almalıyım hocamPhantom al
farketmez o sıvı sogutmayi öne takarsın öndeki fanları tepeye takarsın boşuna masraf olur kule tipiSıvı soğutma zaten var ama ileride daha küçük ve sade bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. bu kasada da alabileceğim en iyi kule tipi soğutucuyu alacağım. kasa içerisinde güzel bir hava sirkülasyonu sağlayarak soğutmayı planlıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
phantom neden almalıyım hocam
7 ısı borusu en iyi kule soğutma . 14cm fanli olan modeli de vardı galiba o 1 tık daha iyi olur fandan dolayıSıvı soğutma zaten var ama ileride daha küçük ve sade bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. bu kasada da alabileceğim en iyi kule tipi soğutucuyu alacağım. kasa içerisinde güzel bir hava sirkülasyonu sağlayarak soğutmayı planlıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
phantom neden almalıyım hocam
o modelin linkini rica etsem atar mısınız
Linke tekrar tıkla hocam alintiladigin mesajdan
Knk senin dediğin güzel de noctua yla kapışamaz adam alacaksa onu alsın fp düşünmüyorsa alinabilecek en iyisi oLinke tekrar tıkla hocam alintiladigin mesajdan
Kapisamaz ? Fkwkdjwoak okKnk senin dediğin güzel de noctua yla kapışamaz adam alacaksa onu alsın fp düşünmüyorsa alinabilecek en iyisi o
Knk ak620 bile noctua nh 15 i geçiyor ne anlationuz siz phantom sprit ezer geçer iyi bir fan alırsan 2 adet daha da iyi olur zaten ucuz.f/p için değil, direkt en iyi model hangisi ise onu alacağım.
fiyatında değilimki benim için performansı önemli hocamKapisamaz ? Fkwkdjwoak ok
Knk ak620 bile noctua nh 15 i geçiyor ne anlationuz siz phantom sprit ezer geçer iyi bir fan alırsan 2 adet daha da iyi olur zaten ucuz.