Arkadaşlar merhaba bütçe sorunum yok aşırı saçma fiyatı olmadığı sürece tek istediğim herşeyi ile iyi panel malzeme kalitesi soğutma sistemi vs bir model kronik sorunu olmasın bir sefer alıcam tam alıcam uzun yıllar kullanacağım.
Hangi modeli ama bir sürü model var ve msi serisinde thin gibi bazı modellerde cok şikayet duydumKardeşim rog strix veya msi modelleri diyebilirim sana.
nitro 16 ama stok kalmadı piyasadaArkadaşlar merhaba bütçe sorunum yok aşırı saçma fiyatı olmadığı sürece tek istediğim herşeyi ile iyi panel malzeme kalitesi soğutma sistemi vs bir model kronik sorunu olmasın bir sefer alıcam tam alıcam uzun yıllar kullanacağım.
taksit olması iyi olmuş ama gereksiz pahalışu cihaza bi bak derim. dün aldım. gelmesini beklersen sana birkaç test yapıp sonuçlarını söyleyebilirim. 12 ay peşin fiyatına taksit var her karta. https://www.amazon.com.tr/gp/produc...b_prod_image&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20
msi da vector gp68 titan modelleri olabilir kısacası yeni modelleri hariç olmaz snein bahsettiğinn eski modelleri thin serisi ucuz bir seridir.Hangi modeli ama bir sürü model var ve msi serisinde thin gibi bazı modellerde cok şikayet duydum
Birde 13 ve 14 nesil intel işlemcileri istemiyorum ben ya intelin kendisi bile kabul etti yani satıştan kaldirmadilarda ben bu kadar para verip voltaj düşürmek vs istemiyorumşu cihaza bi bak derim. dün aldım. gelmesini beklersen sana birkaç test yapıp sonuçlarını söyleyebilirim. 12 ay peşin fiyatına taksit var her karta. https://www.amazon.com.tr/gp/produc...b_prod_image&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20
aslında nitro 16 ile kıyaslarsak fiyatı iyi ama normal bir 4060 ile kıyaslarsak evet pahalı.taksit olması iyi olmuş ama gereksiz pahalı
o sorunlar bildiğim kadarıyla 14. nesilde ve laptoplarda yok bildiğim kadarıyla.Birde 13 ve 14 nesil intel işlemcileri istemiyorum ben ya intelin kendisi bile kabul etti yani satıştan kaldirmadilarda ben bu kadar para verip voltaj düşürmek vs istemiyorum
Birde 13 ve 14 nesil intel işlemcileri istemiyorum ben ya intelin kendisi bile kabul etti yani satıştan kaldirmadilarda ben bu kadar para verip voltaj düşürmek vs istemiyorum
ben olsam katanadan uzak dururdum. daha geneli pahalı markaların ucuz ürünlerinden uzak durmak lazım.Yükleniyor...
www.n11.com
Sözüm ona bir kaç laptopta çıkmış ama çok inanmadım herkes kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor bende şuan msi vector var 4090 lı i9-13980hx var hiçbir problem yok bütün testlere soktum ki yine de önlemimi aldım tabi voltaj düşürüdm %3-5 bişi düştü bana da koymaz zaten yeterinc egüçlü daha ne yapacağım yaniaslında nitro 16 ile kıyaslarsak fiyatı iyi ama normal bir 4060 ile kıyaslarsak evet pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o sorunlar bildiğim kadarıyla 14. nesilde ve laptoplarda yok bildiğim kadarıyla.