ConquerorXIV
80+ Gold
tamam işte sorun fazla watt çekmesi zaten, çoğu cihazda o kadar yüksek kapasiteli adaptör yok olsa çekecek o enerjiyikardeşim laptoplar zaten ısınır ya millet de ıısnıyor a benim işlemcim hasar almış moduna giriyor ama cahillik işte eğer hasar alsaydı ters bir durum olsaydı işlemci 190-200w çekmesi lazım reddit de 1 tane soeun yaşayan olmuş onu da firma yeni laptop ile değiştirmiş ondaki sorun işlemci yükte 180-190 220w a kadar çekmişti normalde max 157w olması lazım oc yapmazsan çocuk oc yapmadığı halde bu şekilde idi ve aşırı bir ısınma sorunu yaşamış ayrıyetten mavi ekran sık sık alıyorsan ve düzgün kurulum yaptığına emin ise driverlar tam ise işlemciden olma olasılığı oluyor muş durum bu her ısınana işlemci sorun diyemez kimse laptoplar genel itibari ile ısınıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak ben bilgisayar mühendisiyim kardeşim ileri yönlü düşüneceksin senin alacağın cihazın 2 yıl kendi +2 yıl da işlemci garantisi var intel max 2-3 ayda bu olayı sonlandırıcak çözecek ve 2-3 ay sonra mesela aldığın cihazdan şüphelisin sorun yaşıyorsun yada gidiceksin servise verip cihazın anakartını değiştiriceksin sorunsuz parti ile daha doğrusu sorunsuz zaten hepsi ama küçük mikro kod hataları var o da bios güncellemesi ile çözülür firmalar sanırım sorun çözülünce anakartları ynei çıkan biosa güncelleyip teslim edicke ve sende güle güle kullanacaksın ben öyle yapacağım mesela çünkü işlemcinin perofrmansındna çok memnunum ryzen de kullandım ama aralarıdna ciddi fark var render da oyunda mesela.