El-Bâbin_Şubin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
o fiyata ekran kartı kalmadı maalesef yeni nesil oyunları oynamak istiyorum dersen bütçeni arttırmalısın
o fiyata ekran kartı kalmadı maalesef yeni nesil oyunları oynamak istiyorum dersen bütçeni arttırmalısın
biraz dalgınım kusura bakmayın hocam :/Okuduğunuzu anlama probleminiz olabilir mi hocam? Konu sahibinin sorusuna eksiksiz cevap verdim ve düşüncemi belirttim zaten.
bütçe?Beyler sıfır olarak alınabilecek ekran kartı ne dir en ucuz vs go ETS 2 böyle normal ayarda oynatacak bisiler
Ets 2 MP oynuyorsan alabildiğinin en iyisini al fps düşmesi o oyunda 1000 km sürdüğün tırı bi yere vurup emeğini yok etmek demektir.Beyler sıfır olarak alınabilecek ekran kartı ne dir en ucuz vs go ETS 2 böyle normal ayarda oynatacak bisiler
Beyler sıfır olarak alınabilecek ekran kartı ne dir en ucuz vs go ETS 2 böyle normal ayarda oynatacak bisiler
Evde ikinci el değeri olacak bir şey bul sat bütçeni 1000 liraya çıkart ikinci elden rx570 bulursun 700 800 bandına 560 rahat bulursun 1200 ve üstüne de 1650s bulursun ben ikinci el olarak çok fazla ürün aldım sıkıntı çekmiyorum.
Off ingiltereden italyaya yük taşıdım varmak üzereydim italya gişeleri varmış bende o ara biraz uykum geldi gişelere bir vurdum %100 hasar 2 ay oldu oyunu açmıyorumEts 2 MP oynuyorsan alabildiğinin en iyisini al fps düşmesi o oyunda 1000 km sürdüğün tırı bi yere vurup emeğini yok etmek demektir.