Neler Yeni

alınabilecek f/p iphone önerisi??

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
merhaba arkadaşlar ben android kullanıcısıyım fakat iphoneye geçmek istiyorum hani iphone 11 ede okadar para vermek istemiyorum belki ilerde, şöyle 4000 5000 civarı güzel iphone varmı hem yeni öğreneceğim iosu kamerası iyi olsa birazda pubg felan oynatsa yeter önerilerinizi bekliyorum

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
merhaba arkadaşlar ben android kullanıcısıyım fakat iphoneye geçmek istiyorum hani iphone 11 ede okadar para vermek istemiyorum belki ilerde, şöyle 4000 5000 civarı güzel iphone varmı hem yeni öğreneceğim iosu kamerası iyi olsa birazda PUBG felan oynatsa yeter önerilerinizi bekliyorum
o Fiyata İphone SE Alabilirsin bro

HoYeon Jung

80+ Gold
merhaba arkadaşlar ben android kullanıcısıyım fakat iphoneye geçmek istiyorum hani iphone 11 ede okadar para vermek istemiyorum belki ilerde, şöyle 4000 5000 civarı güzel iphone varmı hem yeni öğreneceğim iosu kamerası iyi olsa birazda PUBG felan oynatsa yeter önerilerinizi bekliyorum
Kesinlikle İphone SE 2 2020
Telefonun tek sıkıntısı ekranın küçük olması. Kamerası falanda çok iyi. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Batarya konusunda da normal gününü ağır geçirmedikçe çıkartır diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Yeni iphone se almış biri olarak 2 aylık deneyimlerim : telefonun ekranı küçük fakat, küçük ekran tek elle kullanım seviyorsan sıkıntı olmuyor. telefonun kamerası çok güzel apple telefonlar instagramı daha stabil kullanıyor daha iyi story atıyor olayı doğru , telefon çok hızlı ve stabil çalışıyor pil konusunda fazla telefon oynama rağmen 1 günü çıkarıyor. tam bir fp telefonu 5 6 sene güncelleme alır .oyun konusunda pubg yi çok akici oynatiyor fakat oyunlarda ekran kücüklügü ve sarjin hizli bitmesi sıkıntı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
İPhone SE yi bilmiyorum ama iPhone 8 plus 64gb falan bakabilirsin. İPhone 7 plus bile güçlü hala, iPhone 8 plus un hem ekranı küçük değil, hemde oyunlarda sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,673
Üyeler
164,717
Son üye
kayra2321
Top Bottom