Neler Yeni

5000 TL F/P Telefon Önerisi?

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Bunu not aldım hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim.

Herhangi bir geç açılma kasma donma menuler arasında drop mevcut mu?
poco x3 pronun işlemcisi daha iyi m52 den söyleyim

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Günceldir arkadaşlar :)

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
şahsen kaçak f2 pro kullanıyorum o fiyatlara rahatça bulabilirsin tavsiye ederim kamerası güzel hızı mükemmel malzeme kalitesi güzel

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Kaçak F2 Pro ne hocam? :D

hocam şöyle ki kaçak telefon getiriyolar global olarak normal trde aldığın üründen tek farkı garantisiz oluyor şahsen hiçbir ürünümü garantiye göndermediğim için bunda da çekinmedim garantisiz olarak normal fiyatı 5300 ken zamanında 3800 e aldım telefonu ve hiçbir fark yok bunun dışında videolara bakabilirsin global ürünler tr ürünü olurken hangi işlemlerden geçiyor diye ben baktım sadece ürünü alıp sisteme tanıtıyolar ve garantiyi içine koyuyolar

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
hocam şöyle ki kaçak telefon getiriyolar global olarak normal trde aldığın üründen tek farkı garantisiz oluyor şahsen hiçbir ürünümü garantiye göndermediğim için bunda da çekinmedim garantisiz olarak normal fiyatı 5300 ken zamanında 3800 e aldım telefonu ve hiçbir fark yok bunun dışında videolara bakabilirsin global ürünler tr ürünü olurken hangi işlemlerden geçiyor diye ben baktım sadece ürünü alıp sisteme tanıtıyolar ve garantiyi içine koyuyolar
Aman yok hocam biz efendi gibi gidip orijinal alalım :D

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
Arkadaşlar selamlar yakında maddi zorluktan ötürü elimde ki telefonu satacağım ve 4000 - 5000 TL bandında fiyat performans telefon arıyorum oyun oynamadığım için genellikle sosyal medya da takılıyorum ve fotoğraf çekiyorum. Genellikle aradığım özellikler şöyle ; Şarjı'nın çabuk bitmemesi, Kamerası'nın (ön - arka) iyi olması ve Telefonun çabuk bozulmaması malum bazı markalar 2 -3 update ile hemen telefonu öldürüyor hem kullanırken hem satarken sorun yaşatıyor. iPhone önereceklere baştan söyleyeyim elimde ki telefon zaten iPhone ve tekrar almayı düşünmüyorum pahalı çünkü, Android telefon bakmaya başladım fakat piyasada ne nedir ne değildir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Redmi Note 10S Çok güzel telefon tavsiye ederim....

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru