Yardım 5000'E KADAR SIFIR TELEFON ÖNERİSİ F/P

Reaksiyon skoru
145
Bütçe
5000
Hepinize merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için telefon araştırması yapıyorum onun aklında Oppo vardı ben de Omix'i gördüm f/p açısından iyi geldi ama size de sormak istedim 5000 liraya kadar özellikle akıcı arayüz, uygulama ve telefon performansı öncelik olmak üzere f/p telefonu ne önerirsiniz?
IMG-20230224-WA0014.jpg

Kaçak telefon düşünür isen note 11 pro tavsiye ederim hocam

Hepinize merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için telefon araştırması yapıyorum onun aklında Oppo vardı ben de Omix'i gördüm f/p açısından iyi geldi ama size de sormak istedim 5000 liraya kadar özellikle akıcı arayüz, uygulama ve telefon performansı öncelik olmak üzere f/p telefonu ne önerirsiniz? Alıntıyı görüntüle
Oppo a16 berbat bir cihaz Redmi 9T Veya Poco M3

İkinci el Mi 6 alsın hâlâ canavar gibi

Hepinize merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için telefon araştırması yapıyorum onun aklında Oppo vardı ben de Omix'i gördüm f/p açısından iyi geldi ama size de sormak istedim 5000 liraya kadar özellikle akıcı arayüz, uygulama ve telefon performansı öncelik olmak üzere f/p telefonu ne önerirsiniz? Alıntıyı görüntüle
Valla koronanın başından beri kaçak redmi note 8 kullanıyorum (1500 civarına almıştım) halada canavar gibi çalışıyo sadece bjr kere benden kaynaklı soketi değiştim fiyatida senin bütcenden hala aşsagisindadir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla koronanın başından beri kaçak redmi note 8 kullanıyorum (1500 civarına almıştım) halada canavar gibi çalışıyo sadece bjr kere benden kaynaklı soketi değiştim fiyatida senin bütcenden hala aşsagisindadir diye düşünüyorum
Ama alırkern sağlam bir yerden al

Hocam ikinci el oneplus 7 7t 7 pro bulabilirsen alabilirsin

2. el not10t alpubg sabit 90fps her oyunu açar eski tel varsa imei attır sıfır olarak m12 64gb ye bakabilirsin ama pubg gibi oyunlar 35/40 fps

omix alırsan kutudan kablosuz kulaklık çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,232
Üyeler
192,655
Son üye
futra
Geri