Yuzarsifullah
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
İPhone 4 kullanıcılarına buradan selam olsun!
bu fiyata daha iyi iphone yok gibi ozaman düşünüyüm birazYeni iphone se almış biri olarak 2 aylık deneyimlerim : telefonun ekranı küçük fakat, küçük ekran tek elle kullanım seviyorsan sıkıntı olmuyor. telefonun kamerası çok güzel apple telefonlar instagramı daha stabil kullanıyor daha iyi story atıyor olayı doğru , telefon çok hızlı ve stabil çalışıyor pil konusunda fazla telefon oynama rağmen 1 günü çıkarıyor. tam bir fp telefonu 5 6 sene güncelleme alır .oyun konusunda PUBG yi çok akici oynatiyor fakat oyunlarda ekran kücüklügü ve sarjin hizli bitmesi sıkıntı olabilir.
İphone 8 Plusun 0'ı şuanda en boş ve en pahalı telefon. Sakın almayın. 7 Plus'un 0 ı'da alınmaz. İphone XR'dan aşağıdaki İphone modellerinin 0'ını almayın.İPhone SE yi bilmiyorum ama iPhone 8 plus 64gb falan bakabilirsin. İPhone 7 plus bile güçlü hala, iPhone 8 plus un hem ekranı küçük değil, hemde oyunlarda sorun yaşamazsın.
iphone SE alınır bence ama zaten xr alana kadar 11 alırım daha iyi yaİphone 8 Plusun 0'ı şuanda en boş ve en pahalı telefon. Sakın almayın. 7 Plus'un 0 ı'da alınmaz. İphone XR'dan aşağıdaki İphone modellerinin 0'ını almayın.
XR o parayı veren 11 de veririphone SE alınır bence ama zaten xr alana kadar 11 alırım daha iyi ya
Haklısınız. SE modeli alınır. Ben yıl olarak söyledim. XR, SE'den 1 yıl önce çıktı. Ondan öyle dedimiphone SE alınır bence ama zaten xr alana kadar 11 alırım daha iyi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
XR o parayı veren 11 de verir
Ben olsam SE alırdım hem pubgde HDR‘a kadar 60 fps destekliyormerhaba arkadaşlar ben android kullanıcısıyım fakat iphoneye geçmek istiyorum hani iphone 11 ede okadar para vermek istemiyorum belki ilerde, şöyle 4000 5000 civarı güzel iphone varmı hem yeni öğreneceğim iosu kamerası iyi olsa birazda PUBG felan oynatsa yeter önerilerinizi bekliyorum