Neler Yeni

alınabilecek f/p iphone önerisi??

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Yeni iphone se almış biri olarak 2 aylık deneyimlerim : telefonun ekranı küçük fakat, küçük ekran tek elle kullanım seviyorsan sıkıntı olmuyor. telefonun kamerası çok güzel apple telefonlar instagramı daha stabil kullanıyor daha iyi story atıyor olayı doğru , telefon çok hızlı ve stabil çalışıyor pil konusunda fazla telefon oynama rağmen 1 günü çıkarıyor. tam bir fp telefonu 5 6 sene güncelleme alır .oyun konusunda PUBG yi çok akici oynatiyor fakat oyunlarda ekran kücüklügü ve sarjin hizli bitmesi sıkıntı olabilir.
bu fiyata daha iyi iphone yok gibi ozaman düşünüyüm biraz

HoYeon Jung

80+ Gold
İPhone SE yi bilmiyorum ama iPhone 8 plus 64gb falan bakabilirsin. İPhone 7 plus bile güçlü hala, iPhone 8 plus un hem ekranı küçük değil, hemde oyunlarda sorun yaşamazsın.
İphone 8 Plusun 0'ı şuanda en boş ve en pahalı telefon. Sakın almayın. 7 Plus'un 0 ı'da alınmaz. İphone XR'dan aşağıdaki İphone modellerinin 0'ını almayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
İphone 8 Plusun 0'ı şuanda en boş ve en pahalı telefon. Sakın almayın. 7 Plus'un 0 ı'da alınmaz. İphone XR'dan aşağıdaki İphone modellerinin 0'ını almayın.
iphone SE alınır bence ama zaten xr alana kadar 11 alırım daha iyi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone SE alınır bence ama zaten xr alana kadar 11 alırım daha iyi ya
XR o parayı veren 11 de verir

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
merhaba arkadaşlar ben android kullanıcısıyım fakat iphoneye geçmek istiyorum hani iphone 11 ede okadar para vermek istemiyorum belki ilerde, şöyle 4000 5000 civarı güzel iphone varmı hem yeni öğreneceğim iosu kamerası iyi olsa birazda PUBG felan oynatsa yeter önerilerinizi bekliyorum
Ben olsam SE alırdım hem pubgde HDR‘a kadar 60 fps destekliyor

Top Bottom