güncel olarak şununla kıyaslarsak 32750tl gayet güzel fiyata almışsınız.Dün akşam gaming gecesinden aldım sizce fiyatına göre iyi mi?
Ama bu 8gbgüncel olarak şununla kıyaslarsak 32750tl gayet güzel fiyata almışsınız.
aşağıda ki sistem de dün akşam 30.222tl bişeydi
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kıyaslama göre zaten aldığınız fiyat iyi dedimAma bu 8gb
Peki kralkıyaslama göre zaten aldığınız fiyat iyi dedim![]()
İşlemci biraz ısınır ama onun dışında çok iyi görünüyor.Dün akşam gaming gecesinden aldım sizce fiyatına göre iyi mi?
Kanka kule tipi soğutucu var zaten içinde niye yetmesinkiİşlemci biraz ısınır ama onun dışında çok iyi görünüyor.
Özellikle kasa içindeki PSU, SPL's PSU Tier Listte ki Whisper-M modeli ise A tier bir PSU
Kasa fotoğrafında PSU üzerinde Whisper yazıyor çünkü.
Çok çok iyi vallahi böyleyse. Sadece işlemci soğutucu çekmen lazım bu sisteme. Birde 16gb ram daha.
Güçlü bir soğutucu değil o yüzden dedim.Kanka kule tipi soğutucu var zaten içinde niye yetmesinki
İşlemci biraz ısınır ama onun dışında çok iyi görünüyor.
Özellikle kasa içindeki PSU, SPL's PSU Tier Listte ki Whisper-M modeli ise A tier bir PSU
Kasa fotoğrafında PSU üzerinde Whisper yazıyor çünkü.
Çok çok iyi vallahi böyleyse. Sadece işlemci soğutucu çekmen lazım bu sisteme. Birde 16gb ram daha.
hmmm doğrudur hocam, Whisper varsa iyi dedim bende zaten.Kasadaki PSU berbat bir PSU. Değiştirilmesi lazım. Zaten 3000TL'lik bir kasaya gidipte kendisinden pahalı bir PSU koymazlar. Ayrıca whisper serisinde 600W'lık bir model yok.
hmmm doğrudur hocam, Whisper varsa iyi dedim bende zaten.
Kasanın VatanBilgisayar linkinde bu model görünüyordu.
Alıntıyı görüntüleBITFENIX PROTON SİYAH 4x120mm FRGB FANLI 600W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
BITFENIX PROTON SİYAH 4x120mm FRGB FANLI 600W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu listede 450-850W arası gösteriyordu bu arada.
Alıntıyı görüntüle
Vatanbilgisayar bariz kandırıyor öyleyse milleti.
Süper hocam. Fırsatım olsa bende alırdım. Hayırlı olsun güle güle kullan.Dün akşam gaming gecesinden aldım sizce fiyatına göre iyi mi?