yeni sistem topluyorum da 1000 üstü kesin lazım bu fiyata nasıl platinum sertifika verebiliyorlar hocam msi corsair falan gold verebiliyor bu fiyataKesinlikle alınır. Belirtilen değerleri kesintisiz verebilen sessiz sedasız bir psu. Bir alt modelini kullanıyorum.
Valla düşünmeden al 1200w fazla bence 1000w bile fazla ama bütçeniz var ise alın. FSP psu üreticisi zaten.yeni sistem topluyorum da 1000 üstü kesin lazım bu fiyata nasıl platinum sertifika verebiliyorlar hocam msi corsair falan gold verebiliyor bu fiyata
tamamdır hocam alacağım gibi gözüküyor başka bir tavsiyen var mıdır sistem topluyorum daValla düşünmeden al 1200w fazla bence 1000w bile fazla ama bütçeniz var ise alın. FSP psu üreticisi zaten.
1200w psu 5090 sistem gider yani aslında biraz fazla ama bende kullanıyorum fiyatına göre belirtilen değerleri veriyor sessiz PSU . Tabi seasonic CWT kaliteli marka psu lar almak mantıklı olur ama biraz tuzlular.tamamdır hocam alacağım gibi gözüküyor başka bir tavsiyen var mıdır sistem topluyorum da
bu bile yeterli olur ya 5090 alacak değilim1200w psu 5090 sistem gider yani aslında biraz fazla ama bende kullanıyorum fiyatına göre belirtilen değerleri veriyor sessiz PSU . Tabi seasonic CWT kaliteli marka psu lar almak mantıklı olur ama biraz tuzlular.