Neler Yeni

Alınmaması Gereken C4'ler [PSU]

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
1- Rampage RMP Serisi
Her ne kadar 80+ Yazsa dahi kalitesiz bir PSU aşırı kalitesiz önerenlere aldanmayın rampage PSU alınmaz Ekipman alınır.

2- İzoly
İzoly yazısını duyduysanız hemen uzaklaşın ordan hem Kazık hem Bomba , hakkaride 15 TL'ye alırsın(!)

3- Hadron
Ucuz diyerek kandığımız patlamaya hazır bomba bazı forumlarda patladığını görebilirsiniz.

4- Frisby
Aile babalarının ucuz ve kaliteli sandığı "Frisby" Frisby duyunca nedense çok kaliteli gibi davranıyorlar heryerde satıldığı için kaliteli sanıyorlar ama buda bir C4

5- Gametech
Genelde n11'de dolaşırken görürüz bilinmeyen bir markadır üstünde Game yazdığı için Bilgisayar konusunda fazla şey bilmeyen insanlar kaliteli sanar C4'lere eklendi.

6- Powerboost
Aşırı ucuz bilgisayar topluyorsanız son seçenek olarak tercih edilebilir örneğin 1200-1600 TL arası Vega 3 sistem topluyorsundur son seçenek olarak tercih edilebilir onun dışında almayın aldırtmayın.

Eklemeyi unuttuğum varsa belirtiniz :D
güzel rehber internetteki ucuz hazır sistemlerde hep bunlar var millet kanmasın en azından

cfranko

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Her şey marka değildir
ASIL ÖNEMLİ OLAN ÜRÜNDÜR
rehber iyi olmuş
Bende buna katılıyorum ne kadar gamepower kötü bir marka olarak sayılasa da Gamepower 1200W Platinium PSU ların kötü olduğunu hiç zannetmiyorum sadece ön yargı

Deliever

80+ Bronze
Siz önerdiğiniz için iyi sayılmıyor.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bende buna katılıyorum ne kadar gamepower kötü bir marka olarak sayılasa da Gamepower 1200W Platinium PSU ların kötü olduğunu hiç zannetmiyorum sadece ön yargı
Gamepower Medusa kullanıyorum sadece psularının kötü olduğunu patladığını söyleyen insanlar yüzünden ekledim ama 80+ sertifikası gerçekmiş o yüzden çıkardım gamepower ekipmanlar gayet hoş ogre ve warlock hariç sorunlu.

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
x power psu nasıldır

Deliever

80+ Bronze

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gametech bizzat kullandım içini açıp parçaladım, kalitenin K sı bile yok, ve yapısı çok eski, hani Frisby bile tek 12V kanalı kullanıyor Gametech eski bir çift 12V kanal yapısı kullanıyor, almayın.

Top Bottom