güzel rehber internetteki ucuz hazır sistemlerde hep bunlar var millet kanmasın en azından1- Rampage RMP Serisi
Her ne kadar 80+ Yazsa dahi kalitesiz bir PSU aşırı kalitesiz önerenlere aldanmayın rampage PSU alınmaz Ekipman alınır.
2- İzoly
İzoly yazısını duyduysanız hemen uzaklaşın ordan hem Kazık hem Bomba , hakkaride 15 TL'ye alırsın(!)
3- Hadron
Ucuz diyerek kandığımız patlamaya hazır bomba bazı forumlarda patladığını görebilirsiniz.
4- Frisby
Aile babalarının ucuz ve kaliteli sandığı "Frisby" Frisby duyunca nedense çok kaliteli gibi davranıyorlar heryerde satıldığı için kaliteli sanıyorlar ama buda bir C4
5- Gametech
Genelde n11'de dolaşırken görürüz bilinmeyen bir markadır üstünde Game yazdığı için Bilgisayar konusunda fazla şey bilmeyen insanlar kaliteli sanar C4'lere eklendi.
6- Powerboost
Aşırı ucuz bilgisayar topluyorsanız son seçenek olarak tercih edilebilir örneğin 1200-1600 TL arası Vega 3 sistem topluyorsundur son seçenek olarak tercih edilebilir onun dışında almayın aldırtmayın.
Eklemeyi unuttuğum varsa belirtiniz
Bende buna katılıyorum ne kadar gamepower kötü bir marka olarak sayılasa da Gamepower 1200W Platinium PSU ların kötü olduğunu hiç zannetmiyorum sadece ön yargıHer şey marka değildir
ASIL ÖNEMLİ OLAN ÜRÜNDÜR
rehber iyi olmuş
Turbox kendi PSU'sunu üretmiyor diye biliyorum.Turbox var .
Oldukça kaliteli markadır tercih edebilirsiniz.High power nasıl sizce ?
Siz önerdiğiniz için iyi sayılmıyor.Gamepower PSU'lar Alınır Mı? Gerçek 80+ Sertifikası Var Mı?
Çok sorulan sorulardan biri olduğu için tüm markalardan bağımsız bu ürün gamı hakkında düşüncelerimi doğruları sizlere aktaracağım. SORU: Gamepower'ın 80+ sertifikası gerçek mi? CEVAP: Evet gerçek, Gamepower markasının global ismi Gamemax'tır. Gamemax ise dünya 80+ sertifika web sitesine...donanimarsivi.com
Güzel.High power nasıl sizce ?
Gamepower Medusa kullanıyorum sadece psularının kötü olduğunu patladığını söyleyen insanlar yüzünden ekledim ama 80+ sertifikası gerçekmiş o yüzden çıkardım gamepower ekipmanlar gayet hoş ogre ve warlock hariç sorunlu.Bende buna katılıyorum ne kadar gamepower kötü bir marka olarak sayılasa da Gamepower 1200W Platinium PSU ların kötü olduğunu hiç zannetmiyorum sadece ön yargı
Giriş seviye ama c4 değilx power PSU nasıldır
Ortanın altı ama C4 değil.x power PSU nasıldır
Burdakilerin bir üst seviyesi alınamaz değil fakat ben olsam tercih etmem.x power PSU nasıldır