1650s almak yerine herkes rx570 önerdi ve bu modelinin soğutması da iyi hoşuma gitti nvidia tarafında 1660 süper den aşşağı önermiyolar testlerine baktım rx570 önde o yüzden böyle bi karar verdim.Parça kalitesi olarak iyi bir sistem ekran kartı 1650S olsa tadından yenmez.
Teşşekür ederim inşallah daha iyilerini dizersin bromHayırlı olsun darısı başıma bende alcam çok az kaldı efso sistem hadi hayirlisi bekliyorum
1650s almak yerine herkes rx570 önerdi ve bu modelinin soğutması da iyi hoşuma gitti nvidia tarafında 1660 süper den aşşağı önermiyolar testlerine baktım rx570 önde o yüzden böyle bi karar verdim.
Tabi öyle ama dediğim gibi bütçeyi aşamadım 4400 TL'ye alabileceğim iyi bir sistem aldım 2 sene götürsün yeter ileride 2060lı dizicem hayırlısı ileHayırlı olsun ama 1650S daha iyi olur anakartta bir B450M S2H olsa
Tabi öyle ama dediğim gibi bütçeyi aşamadım 4400 TL'ye alabileceğim iyi bir sistem aldım 2 sene götürsün yeter ileride 2060lı dizicem hayırlısı ile
Güzel sistem hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Siparişi verdim Fiyat 4400 TL bütçeyi daha fazla aşamadım beni 2 sene götürsün yeter ileride çok kral sistem dizicem, sistem iyi mi yorumlarınızı bekliyorum
Doğrudur dediğim gibi benim seçimim bu yöndeydi ne kadar doğru ne kadar yanlış Tartışılır öyle uçurmasını beklemiyorum beni bu sistemin 2 sene götürsün yeterRX 570 önde değil, 1650S RX 580 gücünde.
Sistem pahalı.
Ben herşeyi yeni alıyom bu güçde ilk pc rtx 2060 felan var eski pc da minecraft pvp atıyordum ama o bile bozulmadan önce güzlde ama ne pvp atarım he olta kılıçHayırlı olsun kardeşim biz hala yeni sistemi beklemek ile meşgulüz bu gün bana yakın beyler her şeyim hazır birde bir tek kasa eksik bütçe 6000