Neler Yeni

Alırım bi hayırlı olsun

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Tabi öyle ama dediğim gibi bütçeyi aşamadım 4400 TL'ye alabileceğim iyi bir sistem aldım 2 sene götürsün yeter ileride 2060lı dizicem hayırlısı ile 😊
2 sene sonra 2060 kalmaz bence.

Dodobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğukan
Hayırlı olsun kardeşim biz hala yeni sistemi beklemek ile meşgulüz bu gün bana yakın beyler her şeyim hazır birde bir tek kasa eksik bütçe 6000
İnşallah istediğin gibi bir sistem gelir kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 sene sonra 2060 kalmaz bence.
Oda doğru o zamana ayak uydurur bizde bu beni o zamanlara taşısın yeter 😊

Sistem monitör dahil değilse alabildiğin en iyi sistem değil.
Monitör dahil bütçeyi aşmak çok isterdim ama dediğim gibi bununda beni memnun edeceğini düşünüyorum.

Dodobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğukan
Monitör göremeyince 4400 TL'ye RX 570 görünce şaşırdım.
Alternatif olarak rx580 vardı seçmek isterdim ama bütçeyi 300 TL falan aşıyordu belki dediğin gibi daha iyisi alınabilirdi, sen anlayan birisin parça kalitesi olarak ve giriş seviyesi olarak iyi bir sistem değil mi beni 2 sene götürür diye düşünüyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Alternatif olarak rx580 vardı seçmek isterdim ama bütçeyi 300 TL falan aşıyordu belki dediğin gibi daha iyisi alınabilirdi, sen anlayan birisin parça kalitesi olarak ve giriş seviyesi olarak iyi bir sistem değil mi beni 2 sene götürür diye düşünüyorum.

2 sene rahat götürür, A320 yerine B450 S2H daha iyi olurdu ama sanırsam upgrade düşünmüyorsunuz.

İleride alacağınız PC için RAM ve SSD'yi satmayın.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Alıntıyı görüntüle
Siparişi verdim Fiyat 4400 TL bütçeyi daha fazla aşamadım beni 2 sene götürsün yeter ileride çok kral sistem dizicem, sistem iyi mi yorumlarınızı bekliyorum 😊
Sistem gayet güzel ama A320 anakat asla ama asla yakışmamış.
Keşke B450 alsaydın, çok daha iyi bir seçim olurdu.

Dodobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğukan
2 sene rahat götürür, A320 yerine B450 S2H daha iyi olurdu ama sanırsam upgrade düşünmüyorsunuz.

İleride alacağınız PC için RAM ve SSD'yi satmayın.
Upgrade yapmak istersem b450 Anakart ta dahil ederim o problem değil sonuçta her parça satılabilir bi durumda işimi görsün bu yeter

Sistem gayet güzel ama A320 anakat asla ama asla yakışmamış.
Keşke B450 alsaydın, çok daha iyi bir seçim olurdu.
Evet aynı fikirdeyiz ama b450 yapmamın bana performansta bir etkisi olmucaktı onun yerine rami 16gb yaptım psu yükselttim benim bütçeme göre ayarladım yani ileride zaten Anakartı b450 yaparım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Upgrade yapmak istersem b450 Anakart ta dahil ederim o problem değil sonuçta her parça satılabilir bi durumda işimi görsün bu yeter

Evet aynı fikirdeyiz ama b450 yapmamın bana performansta bir etkisi olmucaktı onun yerine rami 16gb yaptım PSU yükselttim benim bütçeme göre ayarladım yani ileride zaten Anakartı b450 yaparım.
ĞSU 650W ama 504W veriyor 12V kanalında, koruma az, kablolar kısa.
Yükseltmeye değmezdi bence, B450 yapmak performansa etki etmiyor diye almamak büyük hata.

Dodobey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğukan
ĞSU 650W ama 504W veriyor 12V kanalında, koruma az, kablolar kısa.
Yükseltmeye değmezdi bence, B450 yapmak performansa etki etmiyor diye almamak büyük hata.
Yükseltmesem psu çok kalitesiz oluyordu sistemi ona emanet edemezdim gamepower mi ne o c4 dedikleri Psu yani o yüzden öyle bir seçim yaptım.

Yükseltmesem PSU çok kalitesiz oluyordu sistemi ona emanet edemezdim gamepower mi ne o c4 dedikleri PSU yani o yüzden öyle bir seçim yaptım.
Yükseltmesem PSU çok kalitesiz oluyordu sistemi ona emanet edemezdim gamepower mi ne o c4 dedikleri PSU yani o yüzden öyle bir seçim yaptım.
Yoksa psu mu yükseltmek Anakartmı desen tabi Anakart ama hazır sistemlerin hepsinde dandik dandik Psu koyuyorlar bu sistem iyi mi diye link atıyorum Psu c4 diyolar yükseltmiyimde ne yapayım 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,174
Üyeler
163,121
Son üye
aliosmanbyrk1
Top Bottom