20k altına 12 taksit üstüne 3 taksit 3 ay erteleme evet daha yeni a55 aldım geldi kargolan sorunsuz güvenebilirsin.Merhabalar alış gidişten taksitle telefon almayı istiyorum peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlarmış. Güvenilir mi herhangi bir sıkıntısı var mı ve daha önce alışveriş yapan oldu mu ?
Xiomi 14 pro almayı düşünüyoruz kaç günde geldi20k altına 12 taksit üstüne 3 taksit 3 ay erteleme evet daha yeni a55 aldım geldi kargolan sorunsuz güvenebilirsin.
Sonraki gün kargoya verdi artık bölgene göre kargo firması getiriyor bana yurt içi 2 günde getirdi trabzona.Xiomi 14 pro almayı düşünüyoruz kaç günde geldi
Tamamdır hocam teşekkür ederim alıcaz sanırım biz deSonraki gün kargoya verdi artık bölgene göre kargo firması getiriyor bana yurt içi 2 günde getirdi trabzona.
Al valla ben vatandan bakıyordum zaten fibabank kredisi ile alacaktım uygulamadan aldım hatta yakın çevremde pc parçalarını alışgidiş ile alanlar var memnunlarTamamdır hocam teşekkür ederim alıcaz sanırım biz de
Bittibitiyor satıcısı biraz korku salmıyor değilBen bu hafta s21 fe aldim sorunsuz orijinal geldi
Benim ki cepespres mi neydi Turkcell bayisinden geldi. Senguller Turkcell dükkanBittibitiyor satıcısı biraz korku salmıyor değil![]()
Merhaba bende telefon almayı düşünüyorum ama 3 Ay erteleme nasıl yapılıyor onu anlamadım. Kredi ile ödeme kısmında ödeme tarihi bir sonra ki ayı gösteriyor, yardımcı olur musunuz20k altına 12 taksit üstüne 3 taksit 3 ay erteleme evet daha yeni a55 aldım geldi kargolan sorunsuz güvenebilirsin.
Hocam her telefona özel kampanya var uygulamada üzerlerinde yazıyor zaten. 3 taksit 12 taksit 9 taksit peşin fiyatına. Artık alacağın telefona bağlı.Merhaba bende telefon almayı düşünüyorum ama 3 Ay erteleme nasıl yapılıyor onu anlamadım. Kredi ile ödeme kısmında ödeme tarihi bir sonra ki ayı gösteriyor, yardımcı olur musunuz
Ya uygulamaya TC kimlik ile giriş yapamıyorum neden acaba kuponum var ama TC kimlik ile girin deniyorMerhabalar alış gidişten taksitle telefon almayı istiyorum peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlarmış. Güvenilir mi herhangi bir sıkıntısı var mı ve daha önce alışveriş yapan oldu mu ?