Yardım Alış-gidiş fibabanka güvenilir mi

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhabalar alış gidişten taksitle telefon almayı istiyorum peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlarmış. Güvenilir mi herhangi bir sıkıntısı var mı ve daha önce alışveriş yapan oldu mu ?

Merhabalar alış gidişten taksitle telefon almayı istiyorum peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlarmış. Güvenilir mi herhangi bir sıkıntısı var mı ve daha önce alışveriş yapan oldu mu ?
20k altına 12 taksit üstüne 3 taksit 3 ay erteleme evet daha yeni a55 aldım geldi kargolan sorunsuz güvenebilirsin.

Xiomi 14 pro almayı düşünüyoruz kaç günde geldi
Sonraki gün kargoya verdi artık bölgene göre kargo firması getiriyor bana yurt içi 2 günde getirdi trabzona.

Tamamdır hocam teşekkür ederim alıcaz sanırım biz de
Al valla ben vatandan bakıyordum zaten fibabank kredisi ile alacaktım uygulamadan aldım hatta yakın çevremde pc parçalarını alışgidiş ile alanlar var memnunlar :) HEdefim s24 ü satıp s25u almak ordan 3 taksit 3 erteleme ile

İnşallah alırsınız hocam bende alacağımı büyük ihtimalle

Ben bu hafta s21 fe aldim sorunsuz orijinal geldi

20k altına 12 taksit üstüne 3 taksit 3 ay erteleme evet daha yeni a55 aldım geldi kargolan sorunsuz güvenebilirsin.
Merhaba bende telefon almayı düşünüyorum ama 3 Ay erteleme nasıl yapılıyor onu anlamadım. Kredi ile ödeme kısmında ödeme tarihi bir sonra ki ayı gösteriyor, yardımcı olur musunuz

Merhaba bende telefon almayı düşünüyorum ama 3 Ay erteleme nasıl yapılıyor onu anlamadım. Kredi ile ödeme kısmında ödeme tarihi bir sonra ki ayı gösteriyor, yardımcı olur musunuz
Hocam her telefona özel kampanya var uygulamada üzerlerinde yazıyor zaten. 3 taksit 12 taksit 9 taksit peşin fiyatına. Artık alacağın telefona bağlı.
Bazı telefonlara özel s25 ultra aldık enişteye 3 ay taksit 3 ay erteleme yazıyor. Kredi ödeme tarihi 3 ay sonra başlıyor hatta 4 ay diyelim aldıkdan 1 ay sonra ödemeye baslıyorsun . İstersen o ay içi istediğin zamana ayarlayabiliyorsun kredi ödeme tarihini. Telefonlara kampanyalara bakman lazım takip etmek lazım.

Ya uygulamaya TC kimlik ile giriş yapamıyorum neden acaba kuponum var ama TC kimlik ile girin deniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri