Doktor direkt alkol diyemez. Bir sürü farklı etken olması lazım. EKG, kan tahlili, göğüs röntgeni hatta gerektiğinde EEG testi bile istemesi lazım. Daha bilgin bir doktora ya da özel hastaneye gidebilirsiniz, devlet hastaneleri genelde böyle yorumlar yaptıktan sonra "Alkol tüketmeyin." der ve Parol yazıp yollarlar.Kalbim sıkışıo ya bundan olma ihtimali var galiba doktora gittim direk alkol dedi daha 18 yaşımdayım bu kalp sıkışması nerden geldi anlamadım
Direkt "tetikler" demek doğru değil, ömür boyu tüketip hiçbir şekilde kriz geçirmemiş insanlar var. Yediğin sıradan bir yemek, herhangi bir hormonun normal düzeyinden az salgılanması ya da nefronların işlevini tam olarak yerine getirememesi gibi sürüyle neden sunulabilir.kalp krizini tetikler bir kere içtin hemen kalp krizi geçirmezsin ama
alkol sonuçta kalbe yararlı değil zararlı hocam o yüzden riski arttırır yani haklısınızDoktor direkt alkol diyemez. Bir sürü farklı etken olması lazım. EKG, kan tahlili, göğüs röntgeni hatta gerektiğinde EEG testi bile istemesi lazım. Daha bilgin bir doktora ya da özel hastaneye gidebilirsiniz, devlet hastaneleri genelde böyle yorumlar yaptıktan sonra "Alkol tüketmeyin." der ve Parol yazıp yollarlar.
Alkolü ne sıklıkta ve ne düzeyde tüketiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt "tetikler" demek doğru değil, ömür boyu tüketip hiçbir şekilde kriz geçirmemiş insanlar var. Yediğin sıradan bir yemek, herhangi bir hormonun normal düzeyinden az salgılanması ya da nefronların işlevini tam olarak yerine getirememesi gibi sürüyle neden sunulabilir.
Ayn ya direk alkol demedi ztn gündelik yaşamımı sordu bi ton şey dedi sora konu alkole geldi bende ne sıklıkla kullandığımı belirttim uyarı felan yaptı sigaranın bile kalbe zararı olduğunu söyledi günde kaç paket içiyorsun felan fistan derken çıktım hastaneden öle yaniDoktor direkt alkol diyemez. Bir sürü farklı etken olması lazım. EKG, kan tahlili, göğüs röntgeni hatta gerektiğinde EEG testi bile istemesi lazım. Daha bilgin bir doktora ya da özel hastaneye gidebilirsiniz, devlet hastaneleri genelde böyle yorumlar yaptıktan sonra "Alkol tüketmeyin." der ve Parol yazıp yollarlar.
Alkolü ne sıklıkta ve ne düzeyde tüketiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt "tetikler" demek doğru değil, ömür boyu tüketip hiçbir şekilde kriz geçirmemiş insanlar var. Yediğin sıradan bir yemek, herhangi bir hormonun normal düzeyinden az salgılanması ya da nefronların işlevini tam olarak yerine getirememesi gibi sürüyle neden sunulabilir.