Neler Yeni

Alkol Satın Alabilir Miyim ?

Liseliyi bırak ortaokuldakine de veriliyor. 8. Sınıf bebesi aldığı harçlıklarla viski alıyor. Çocuk arkadaşıyla beraber 50'lik Jack Daniels aldı. Bir de abi ailem bilmesin diyordu. Yani öğrenecekler. Aileler böyle kısıtlayınca, açıklamayınca daha da cazip geliyor.

kimlik soracaklarını düşünmüyorum. Küçük göstermiyorsan verir zaten yaş kaç derse 18 de.

:D bu yaşlarda böyle sorun ve sıkıntılar oluyor anımsadım :) Allah başka dert vermesin. Alamasanda sorun etme alkol ve sigara çok matrah bir şey değil ;)

1 ay sonra 18 oluyorum.
Daha önce alkol almadım. Tekele gitsem kimlik falan ister mi adam veya bir şey olur mu ?

Genelde 20-21 yaşında sanıyorlar yeni tanıyanlar. Yine de bilmiyorum
Tekellerin çoğu maalesef paraya bakıyor. 14 yaşında bir çocuğa alkol satan tekel gördüm etik ve legal mi değil tabii ki. Ancak rahatlıkla alırsınız bu da bir gerçek.

1 ay sonra 18 oluyorum.
Daha önce alkol almadım. Tekele gitsem kimlik falan ister mi adam veya bir şey olur mu ?

tekel 13 14 de olsan sormazk imlik
kimlik sadece migros tarzı yerlerde lazım

buna çok güldüm ya
bizim mahallede 9 yaşında çoçuk alıyor

1 ay sonra 18 oluyorum.

Akşam saatleri giderseniz bence hiç sorun olmaz yaş zaten saçma bişey gibi

1 ay sonra 18 oluyorum.

Rahatlıkla alabilirsin kimlik isteseler bile o anda oturup kimliği inceleyip aa olamaz daha 18e girmene bir ay kalmış diyip geri çevireceğini pek sanmıyorum :D

Liseliyi bırak ortaokuldakine de veriliyor. 8. Sınıf bebesi aldığı harçlıklarla viski alıyor. Çocuk arkadaşıyla beraber 50'lik Jack Daniels aldı. Bir de abi ailem bilmesin diyordu. Yani öğrenecekler. Aileler böyle kısıtlayınca, açıklamayınca daha da cazip geliyor.
6. Sınıfta alan gordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,640
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri