Neler Yeni

Alkolmetre hatası yüzünden ehliyetime el koydu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Saat 1.40 bi çevirmede alkolmetreye üfledim 0.35 promil alkol çıktı(ticarilerde 0.20 sınır) halbuki ben alkol kullanan birisi de değilim. İtiraz falan ettim ama illa git karara itiraz et kan ver vs dediler. 1 saat içinde acile gidip kan verdim 0 promil çıktı. Arabayı çektikleri yere yürüyerek 5dkda gidersiniz 2800TL para aldılar. Ehliyete el koydular Allah bilir ne zaman verirler :D

Adliyeye gidip itiraz ettim, ben gittiğim zaman birine de öyle ceza kesmişler. Gecenin bi vakti bi başıma bırakıldım 1 günüm de sonraki günde gitti :D

Dikkat edin ben üflemicem kan vercem falan diyin bence. İlk çevirmemde böyle bir şey olması da ayrı bi mevzu :D

Gelişme: İtirazım kabul edilmiş, 4 günde karar çıktı. Para için de bi bakacaz artık onu da yazarım :D

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üflemeyi reddersen yine işlem yapılıyor
Kan vermek istiyorum ben üflemicem desem de sıkıntı mı? Bence uğraşmak istemiyolar o yüzden böyle yapıyorlar

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Saat 1.40 bi çevirmede alkolmetreye üfledim 0.35 promil alkol çıktı(ticarilerde 0.20 sınır) halbuki ben alkol kullanan birisi de değilim. İtiraz falan ettim ama illa git karara itiraz et kan ver vs dediler. 1 saat içinde acile gidip kan verdim 0 promil çıktı. Arabayı çektikleri yere yürüyerek 5dkda gidersiniz 2800TL para aldılar. Ehliyete el koydular Allah bilir ne zaman verirler :D

Adliyeye gidip itiraz ettim, ben gittiğim zaman birine de öyle ceza kesmişler. Gecenin bi vakti bi başıma bırakıldım 1 günüm de sonraki günde gitti :D

Dikkat edin ben üflemicem kan vercem falan diyin bence. İlk çevirmemde böyle bir şey olması da ayrı bi mevzu :D
Aldıkları para için maddi ve uğraştırdıkları zaman için manevi tazminat açın büyük ihtimalle ikisinden de para alırsınız 😀

Tabi uğraşırım derseniz.

Son düzenleme:

Existentia

80+ Silver
Hocam cidden hiç içmeden 0.35 çıkıyorsa bu büyük sıkıntı sadece size degil herkes sorun yaratır

eneskaya6

80+ Silver
Kolonya falan mi sürdunuz yüzünüze? 15-20 dk daha. Bekleyip üfleseydiniz belki o zaman cikmazdi. Herkesin korktugunu yasamissiniz

Rulep

80+ Gold
Kan vermek istiyorum ben üflemicem desem de sıkıntı mı? Bence uğraşmak istemiyolar o yüzden böyle yapıyorlar
Adam o noktada görevli ne yapsın seni hasteneye mi götürsün kullanmadığın halde çıkarsa her türlü itiraz edecen

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam o noktada görevli ne yapsın seni hasteneye mi götürsün kullanmadığın halde çıkarsa her türlü itiraz edecen
Evet. Olması gereken o zaten, kanunda bu yazılmış bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolonya falan mi sürdunuz yüzünüze? 15-20 dk daha. Bekleyip üfleseydiniz belki o zaman cikmazdi. Herkesin korktugunu yasamissiniz
Hiç anlamadım ki sürmedim aslında. Polis de bekle vs de demedi sormadı da bana bilsem öyle yapardım.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Asil
Aldıkları para için maddi ve uğraştırdıkları zaman için manevi tazminat açın ikisinden de para alırsınız 😀

Tabi uğraşırım derseniz.
büyük ihtimalle avukat masrafı vs zaten alacağın tazminatı geçer uğraşmakta cabası ama itirazı gidip etmelisiniz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Aldıkları para için maddi ve uğraştırdıkları zaman için manevi tazminat açın ikisinden de para alırsınız 😀

Tabi uğraşırım derseniz.
Uğraşıcam gecenin 2sinde beni yolun ortasında haksız yere dımdızlak bıraktılar. Kayınpeder olmasa ne hastaneye gidebilecektim ne de kalacak yerim vardı.

büyük ihtimalle avukat masrafı vs zaten alacağın tazminatı geçer uğraşmakta cabası ama itirazı gidip etmelisiniz
İtirazımı ettim bekliyorum su anda

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Asil
Uğraşıcam gecenin 2sinde beni yolun ortasında haksız yere dımdızlak bıraktılar. Kayınpeder olmasa ne hastaneye gidebilecektim ne de kalacak yerim vardı.

İtirazımı ettim bekliyorum su anda
umarım kabul edilir hocam

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
umarım kabul edilir hocam
Kabul edilecek zaten her şey usulüne uygun oldu ama ne zaman verecekler? İtiraz sonuçlandığı zaman gidip davacı olacağım maddi ve manevi tazminat davası. Eniştem avukat ve parasında değilim. Ben de devlet memuruyum ama ne tekrar üflememe izin verdiler ne de arabayı bağlamayın kayınpeder alsın (1 arka sokakta otuuyolar) oraya koyalım dedik.

Babasının falan arabasını aktif kullananlar bu durumlarda kesinlikle vekalet alması önemli. Eğer benim vekaletim olsaydı araba trafikten men edilmicekti.

eneskaya6

80+ Silver
Kabul edilecek zaten her şey usulüne uygun oldu ama ne zaman verecekler? İtiraz sonuçlandığı zaman gidip davacı olacağım maddi ve manevi tazminat davası. Eniştem avukat ve parasında değilim. Ben de devlet memuruyum ama ne tekrar üflememe izin verdiler ne de arabayı bağlamayın kayınpeder alsın (1 arka sokakta otuuyolar) oraya koyalım dedik.

Babasının falan arabasını aktif kullananlar bu durumlarda kesinlikle vekalet alması önemli. Eğer benim vekaletim olsaydı araba trafikten men edilmicekti.
ticari olduğu için bağlamış olabilirler mi önceden izlediğim videolarda da öyle oluyordu. sivil olunca birini cağırıyorlar ama ticari olunca bağlıyorlardı eğer kanunda böyle bişey olmadan direk bağladılarsa tam bir srfsizlik. ben ayar oldum sizin yerinize bide şimdi onun masrafı cıkacak onu iade almanız için extra ugrasacaksınız vs vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,020
Üyeler
163,421
Son üye
BRKN67
Top Bottom