firsatgamingx
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,722
- İsim
- Cem Ayar
- firsatgamingx
Saat 1.40 bi çevirmede alkolmetreye üfledim 0.35 promil alkol çıktı(ticarilerde 0.20 sınır) halbuki ben alkol kullanan birisi de değilim. İtiraz falan ettim ama illa git karara itiraz et kan ver vs dediler. 1 saat içinde acile gidip kan verdim 0 promil çıktı. Arabayı çektikleri yere yürüyerek 5dkda gidersiniz 2800TL para aldılar. Ehliyete el koydular Allah bilir ne zaman verirler
Adliyeye gidip itiraz ettim, ben gittiğim zaman birine de öyle ceza kesmişler. Gecenin bi vakti bi başıma bırakıldım 1 günüm de sonraki günde gitti
Dikkat edin ben üflemicem kan vercem falan diyin bence. İlk çevirmemde böyle bir şey olması da ayrı bi mevzu
Gelişme: İtirazım kabul edilmiş, 4 günde karar çıktı. Para için de bi bakacaz artık onu da yazarım
Adliyeye gidip itiraz ettim, ben gittiğim zaman birine de öyle ceza kesmişler. Gecenin bi vakti bi başıma bırakıldım 1 günüm de sonraki günde gitti
Dikkat edin ben üflemicem kan vercem falan diyin bence. İlk çevirmemde böyle bir şey olması da ayrı bi mevzu
Gelişme: İtirazım kabul edilmiş, 4 günde karar çıktı. Para için de bi bakacaz artık onu da yazarım
Son düzenleme: