Berkarda
80+ Silver
çalış sanki amerikada bedava ekmek veriyorlarBilet paramı + bir aylık kalacak paramı ver gideyim.
çalış sanki amerikada bedava ekmek veriyorlarBilet paramı + bir aylık kalacak paramı ver gideyim.
Amerika'da değil ancak Almanya'da nitelikli mülteci olursan beleş 350 Euro + kira yardımı veriyorlar.çalış sanki amerikada bedava ekmek veriyorlar
ama vergiler artırıldı haberiniz yoksa söyleyim yani artık almanyada fakirleşti ve araştırınca uçak bileti çıkacak sonra git der uçak parası var yaşama paranmı yok derlerAmerika'da değil ancak Almanya'da nitelikli mülteci olursan beleş 350 Euro + kira yardımı veriyorlar.
Anlıyorum anlıyorumalmanyada fakirleşti
eğer bazı ş*refsizler sigortasız çalışıp yapmasa vergiler artmazdıAnlıyorum anlıyorum
Ben CHP partisini sizler gibi takım tutar gibi tutmuyorum millet az akıllı olsa ne CHP ne AKP partisine oy verir hiç beklemediğimiz parti bir bakarız iktidar olur ama nerede o akıl neyse diğer bir konu sizde Erdoğan'dan başka adam yok kafasından çıkın bu arada Kılıçdaroğlu'nun yaptıkları bence Erdoğan'ın yanında az kalıyor birde Erdoğan'ın geçmişini 180 derece döndüğü zamanlara bakalım kaç kere sözünden dönmüş kimlerle masaya oturmuş hey hey bu işleri tek tek geçeceksintabi siz chpli olduğunuz için bilmezsiniz
Euro geçmek ekonomik özgürlükten vazgeçmek gibi bir durum. TL de istikrarı sağlamak çok daha iyi bir tercih, umarım gerçekleşiryani almanya gibi olcaz acilen euro geçelim bence yada rte doları 18 yapsın öyle yoksa biz biteriz gibi
Erdoğan ile 7 yıl önce dalga geçmişler bir kaç gün önce gördüm videoyu paylaşmak istedim
güzel türkçe satıyormusunsüper güç olmak türkiye ekonomi düzeltek ama ilk 10 en iyi ülkesiyiz ilk 5 e bile gireriz ama rte para basmayı seçiyor ama emin değilim ama dolar 18 birden çıkma sebebide para basma bence
allaha şükür maddi durumum orta düzeyde ve gene allahıma şükürler olsun bunlar gibi geri kafalı değilimYüksek ihtimal ailesinin durumu iyi ve malum partili. Bizim gibi gariban halktan(ülkenin %70'i) değil.
Knka çoğu RTE düşmanı ama savunduğu kk nin yalanlarını hiç ortaya dokmezler boşa stres yapma şahsen ucuz diye yd ürünler alıp ülkenin ekonomisine laf ediyoruz bizde az fırsatçı değiliz her şeyi kendimiz bu hale getirdik kurunun yanında yaş ta yanıyoreğer bazı ş*refsizler sigortasız çalışıp yapmasa vergiler artmazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kiralarda yüksek baya yani orada kötüleşebilir azda olsa ama yinede türkiyede güzel ülke yani sadece bazıları kıymet bilmiyor ve devlet sahip çıkıyor çünkü ben biliyorum ama sadece anlamıyorsunuz ben akp binasına gittiğimde toplantıda herşeyi duydum tam toplantıdalarmış
tabi siz chpli olduğunuz için bilmezsiniz
Bazı chpliler var neyseMesaj otomatik birleştirildi:
hep rte eleştirmeyin ya biraz kk eleştirin
avustralyada yd ürünleri tüketiyor ama adamların refah seviyesi baya iyiKnka çoğu RTE düşmanı ama savunduğu kk nin yalanlarını hiç ortaya dokmezler boşa stres yapma şahsen ucuz diye yd ürünler alıp ülkenin ekonomisine laf ediyoruz bizde az fırsatçı değiliz her şeyi kendimiz bu hale getirdik kurunun yanında yaş ta yanıyor