Neler Yeni

Alman spiker Erdoğan ile dalga geçmiş

Berkarda

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Amerika'da değil ancak Almanya'da nitelikli mülteci olursan beleş 350 Euro + kira yardımı veriyorlar.
ama vergiler artırıldı haberiniz yoksa söyleyim yani artık almanyada fakirleşti ve araştırınca uçak bileti çıkacak sonra git der uçak parası var yaşama paranmı yok derler
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman gelme

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
Anlıyorum anlıyorum 😂
eğer bazı ş*refsizler sigortasız çalışıp yapmasa vergiler artmazdı

kiralarda yüksek baya yani orada kötüleşebilir azda olsa ama yinede türkiyede güzel ülke yani sadece bazıları kıymet bilmiyor ve devlet sahip çıkıyor çünkü ben biliyorum ama sadece anlamıyorsunuz ben akp binasına gittiğimde toplantıda herşeyi duydum tam toplantıdalarmış

tabi siz chpli olduğunuz için bilmezsiniz

Bazı chpliler var neyse

hep rte eleştirmeyin ya biraz kk eleştirin

Son düzenleme:

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Ben CHP partisini sizler gibi takım tutar gibi tutmuyorum millet az akıllı olsa ne CHP ne AKP partisine oy verir hiç beklemediğimiz parti bir bakarız iktidar olur ama nerede o akıl neyse diğer bir konu sizde Erdoğan'dan başka adam yok kafasından çıkın bu arada Kılıçdaroğlu'nun yaptıkları bence Erdoğan'ın yanında az kalıyor birde Erdoğan'ın geçmişini 180 derece döndüğü zamanlara bakalım kaç kere sözünden dönmüş kimlerle masaya oturmuş hey hey bu işleri tek tek geçeceksin

İşinize gelince Kürtlere kardeş dersiniz kullanıp kenara attıktan sonra kalleş dersiniz sizin yapınız bu Kürtlerin aralarında 1-2 tane çürük varsa hepsini terörist olarak yargılayamazsınız

Madem HDP terörist partisi neden desteklediğiniz Erdoğan onları mecliste tutuyor maaş veriyor altlarına araba yeşil pasaport koruma veriyor ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
yani almanya gibi olcaz acilen euro geçelim bence yada rte doları 18 yapsın öyle yoksa biz biteriz gibi
Euro geçmek ekonomik özgürlükten vazgeçmek gibi bir durum. TL de istikrarı sağlamak çok daha iyi bir tercih, umarım gerçekleşir

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
süper güç olmak türkiye ekonomi düzeltek ama ilk 10 en iyi ülkesiyiz ilk 5 e bile gireriz ama rte para basmayı seçiyor ama emin değilim ama dolar 18 birden çıkma sebebide para basma bence
güzel türkçe satıyormusun

Yüksek ihtimal ailesinin durumu iyi ve malum partili. Bizim gibi gariban halktan(ülkenin %70'i) değil.
allaha şükür maddi durumum orta düzeyde ve gene allahıma şükürler olsun bunlar gibi geri kafalı değilim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,574
İsim
uwu
eğer bazı ş*refsizler sigortasız çalışıp yapmasa vergiler artmazdı

kiralarda yüksek baya yani orada kötüleşebilir azda olsa ama yinede türkiyede güzel ülke yani sadece bazıları kıymet bilmiyor ve devlet sahip çıkıyor çünkü ben biliyorum ama sadece anlamıyorsunuz ben akp binasına gittiğimde toplantıda herşeyi duydum tam toplantıdalarmış

Bazı chpliler var neyse

hep rte eleştirmeyin ya biraz kk eleştirin
Knka çoğu RTE düşmanı ama savunduğu kk nin yalanlarını hiç ortaya dokmezler boşa stres yapma şahsen ucuz diye yd ürünler alıp ülkenin ekonomisine laf ediyoruz bizde az fırsatçı değiliz her şeyi kendimiz bu hale getirdik kurunun yanında yaş ta yanıyor 🙁

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Knka çoğu RTE düşmanı ama savunduğu kk nin yalanlarını hiç ortaya dokmezler boşa stres yapma şahsen ucuz diye yd ürünler alıp ülkenin ekonomisine laf ediyoruz bizde az fırsatçı değiliz her şeyi kendimiz bu hale getirdik kurunun yanında yaş ta yanıyor 🙁
avustralyada yd ürünleri tüketiyor ama adamların refah seviyesi baya iyi

ortaokula gidiyorsun lütfen ailenden yada sağından solundan duyduklarınla siyaset ekonomi tartışmaya çalışma sınavına çalış

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Berkarda
Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun, önce paranla gidip Türkçe dersi alman gerekiyor. Yaşının küçük olduğunu varsayıyorum çünkü belli bir düzeyde olgunluğa gelmediğin bariz ortada. Cahilliğini kendine sakla ve bilmediğin konular hakkında araştırma yapmadan ''biliyorumuş gibi konuşarak'' kendini rezil etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci
Top Bottom