Almanca kursum için sunum konusu önerir misiniz ?

Reaksiyon skoru
12
Almanca B1+ dersleri alıyorum ve sunum yapmam gerekiyor ödev konusunu serbest istediğimizi seçiyoruz .Çünkü Türkiye hakkında konu önermezseniz sevinirim sınıfın %60 türk .

Türkiyenin bölgeleri yada illeri olabilir bu arada hangi Almanca kursuna gidiyorsunuz bende Almanaca öğrenmek istiyorum

O adamın aslında haklı olduğunu kanıtla dostum...

Türkiyenin bölgeleri yada illeri olabilir bu arada hangi Almanca kursuna gidiyorsunuz bende Almanaca öğrenmek istiyorum
Ben Almanya'dayım ibz adında kursa gidiyorum.

Tesla şirketini anlat kaynak çok anlatımı basit nasıl niye kuruldu neden popüler falan

İyimi?
Bende seneye Almanyada kursa gitmek istiyoum hangi şehirde?
benim kurusum birkaç şehirde şubesi var. kurs iyi öğretmenlerde ama çok fazla türk var . Sana bir örnek vereyim a1 bitirme sınavındayken dışarda adam ananın a...... diya bağırdı sınıfta ki bütün Türkler anladı ama yabancılar ne olduğunu anlamadım.

benim kurusum birkaç şehirde şubesi var. kurs iyi öğretmenlerde ama çok fazla türk var . Sana bir örnek vereyim a1 bitirme sınavındayken dışarda adam ananın a...... diya bağırdı sınıfta ki bütün Türkler anladı ama yabancılar ne olduğunu anlamadım.
Almanca öğrenmek için ne önerirsin

Almanca öğrenmek için ne önerirsin
1 İngilizce bilmiyorsan ilk önce ingilizce öğrenmen. 2 sürekli tekrar ve kendini geliştirecek alıştırmalar yapman . 3 ve en önemlisi konuşacak bir arkadaş bulman ,kusta öğrendiğin ile sokak dili arasında fark var.

1 İngilizce bilmiyorsan ilk önce ingilizce öğrenmen. 2 sürekli tekrar ve kendini geliştirecek alıştırmalar yapman . 3 ve en önemlisi konuşacak bir arkadaş bulman ,kusta öğrendiğin ile sokak dili arasında fark var.
B1 ingilizce biliyorum ve üstüne çalışıyorum şu anada A1 almanca bitti Üniversteye Almanyaya gitmek istiyorum (daha 2 senem var)

B1 ingilizce biliyorum ve üstüne çalışıyorum şu anada A1 almanca bitti Üniversteye Almanyaya gitmek istiyorum (daha 2 senem var)
sana tavsiyem vizen çıkmadan ev aramaya başla benim iki ayım boşa gitti. yapabiliyosan a2 yada b1 türkiyede yap .almanyadaki b1+ türkiyede ki b2 ve gittikçe zorlaşıyor

sana tavsiyem vizen çıkmadan ev aramaya başla benim iki ayım boşa gitti. yapabiliyosan a2 yada b1 türkiyede yap .almanyadaki b1+ türkiyede ki b2 ve gittikçe zorlaşıyor
Hocam çalışıyorum çok matematik Almanca ve ingilizce çalışma seviyemi daha da artıracağım kesinlikle bu iş olacak başka şansım yok belki şansım olursa seneye 1-2 aylığına almanyaya kursa gitmek istiyorum eğer olursa çok benim için büyük kazanç olur.
Ve şunu sormak istiyorum öğrenciyken yurt bulmak ne kadar zor münih te üniverste okumak istiyorum.

Geri