gRksizRakun
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Almanca B1+ dersleri alıyorum ve sunum yapmam gerekiyor ödev konusunu serbest istediğimizi seçiyoruz .Çünkü Türkiye hakkında konu önermezseniz sevinirim sınıfın %60 türk .
Ben Almanya'dayım ibz adında kursa gidiyorum.Türkiyenin bölgeleri yada illeri olabilir bu arada hangi Almanca kursuna gidiyorsunuz bende Almanaca öğrenmek istiyorum
İyimi?Ben Almanya'dayım ibz adında kursa gidiyorum.
benim kurusum birkaç şehirde şubesi var. kurs iyi öğretmenlerde ama çok fazla türk var . Sana bir örnek vereyim a1 bitirme sınavındayken dışarda adam ananın a...... diya bağırdı sınıfta ki bütün Türkler anladı ama yabancılar ne olduğunu anlamadım.İyimi?
Bende seneye Almanyada kursa gitmek istiyoum hangi şehirde?
Almanca öğrenmek için ne önerirsinbenim kurusum birkaç şehirde şubesi var. kurs iyi öğretmenlerde ama çok fazla türk var . Sana bir örnek vereyim a1 bitirme sınavındayken dışarda adam ananın a...... diya bağırdı sınıfta ki bütün Türkler anladı ama yabancılar ne olduğunu anlamadım.
1 İngilizce bilmiyorsan ilk önce ingilizce öğrenmen. 2 sürekli tekrar ve kendini geliştirecek alıştırmalar yapman . 3 ve en önemlisi konuşacak bir arkadaş bulman ,kusta öğrendiğin ile sokak dili arasında fark var.Almanca öğrenmek için ne önerirsin
B1 ingilizce biliyorum ve üstüne çalışıyorum şu anada A1 almanca bitti Üniversteye Almanyaya gitmek istiyorum (daha 2 senem var)1 İngilizce bilmiyorsan ilk önce ingilizce öğrenmen. 2 sürekli tekrar ve kendini geliştirecek alıştırmalar yapman . 3 ve en önemlisi konuşacak bir arkadaş bulman ,kusta öğrendiğin ile sokak dili arasında fark var.
sana tavsiyem vizen çıkmadan ev aramaya başla benim iki ayım boşa gitti. yapabiliyosan a2 yada b1 türkiyede yap .almanyadaki b1+ türkiyede ki b2 ve gittikçe zorlaşıyorB1 ingilizce biliyorum ve üstüne çalışıyorum şu anada A1 almanca bitti Üniversteye Almanyaya gitmek istiyorum (daha 2 senem var)
Hocam çalışıyorum çok matematik Almanca ve ingilizce çalışma seviyemi daha da artıracağım kesinlikle bu iş olacak başka şansım yok belki şansım olursa seneye 1-2 aylığına almanyaya kursa gitmek istiyorum eğer olursa çok benim için büyük kazanç olur.sana tavsiyem vizen çıkmadan ev aramaya başla benim iki ayım boşa gitti. yapabiliyosan a2 yada b1 türkiyede yap .almanyadaki b1+ türkiyede ki b2 ve gittikçe zorlaşıyor