Arkadaşlar ben Almanya'da yaşıyorum ama PC toplama ile ilgili pek bir bilgim yok hangi site iyidir falan diye öneri verebilir misiniz. Nasıl toplamaliyim hazır mı yoksa kendim mi dizeyim ve site önerisi vb.
trde pahalı oradada pahalıdrı bencemediamarkt.de bakabilirsin hocam
Arkadaşlar ben Almanya'da yaşıyorum ama PC toplama ile ilgili pek bir bilgim yok hangi site iyidir falan diye öneri verebilir misiniz. Nasıl toplamaliyim hazır mı yoksa kendim mi dizeyim ve site önerisi vb.
bilmiyorum kanka ama Almanya'da kurulan bir sirket zaten o yuzden onerdim benim arkadasim var Almanya'da kendine gaming laptop almisti mediamarkt'tantrde pahalı oradada pahalıdrı bence
Mediamarkt pahalı ya arkadaşın dediği gibibilmiyorum kanka ama Almanya'da kurulan bir sirket zaten o yuzden onerdim benim arkadasim var Almanya'da kendine gaming laptop almisti mediamarkt'tan
alternateden aldım ben güvenilir çıktı geldi ekran kartım galaxios diye bir site mi ne vardı ordan da aldım bişeyler sorunsuz başka site varsa baktığın sorabilirsin2 sene gecmis ogrenmissindiralmanyadan ekran Karti alicam site onerebilirmisin