DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Çok iyi tebrik ediyorum. Darısı başıma inşallahLisede sevdiğim bir almanca öğretmenimin yardımı ile 8 ayda hallettim
Çok iyi tebrik ediyorum. Darısı başıma inşallahLisede sevdiğim bir almanca öğretmenimin yardımı ile 8 ayda hallettim
Fakirliğin gözü kör olsun s500ü füze olan sandımArkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
İnan bana o mevkideki adama hiçbir yerde zor değildir.Arkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
Halimize gülüyorumAlmanya 'da bulundum giderseniz görürsünüz lüks araç isteyen lüks araç rahat alabiliyor alım güçleri yüksek ama ben lüks araç görmekte zorlandım çünkü adamlarda farklı bir disiplin var arabayı lüks değil ihtiyaç için kullanıyorlar ve çok para gömmüyorlar
Benim amcam şef. Audi a6'sı var. Sen düşün. (Aylık 3.000 Euro alıyor)Arkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
ne şefiBenim amcam şef. Audi a6'sı var. Sen düşün. (Aylık 3.000 Euro alıyor)
Pardon belirtmemişim. Pizza yapıyor, aşçı.ne şefi
ekip şefi mi?
İkisine de binebilir çünkü fiyatları yakın abartı değilÇok iyi doktorlar TR'de bile biniyor.
Almanya'da rahatlıkla binerler diye düşünüyorum.
s500 biraz abartı geldi bu arada : ) . Ona herkes binemez ama G63 normal gibi.
Makam arabası ile gezmek abartı olur sanırım : )İkisine de binebilir çünkü fiyatları yakın abartı değil