- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman başvuru yapayım. 2 ay önce dil belgemi aldım. Geriye kaldı beklemekAnasını bile ağlatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen üstte de belirttimAlmanya'da doktorluk mu düşünüyorsunuz?
O zaman başvuru yapayım. 2 ay önce dil belgemi aldım. Geriye kaldı beklemekAnasını bile ağlatır
Aynen üstte de belirttimAlmanya'da doktorluk mu düşünüyorsunuz?
280 bin euro olduğuna emin misin?
Anladım, hangi uzmanlığınız var? Yani almanya yerine ingiltere veya isveç gibi ülkeler daha iyi olmaz mı? Plab veya usmle ? Ben de araştırıyorum da ondan sordum.O zaman başvuru yapayım. 2 ay önce dil belgemi aldım. Geriye kaldı beklemek
Aynen üstte de belirttim
Muhakkak vergi kesiliyor ama yine yakındır280 bin euro olduğuna emin misin?
Ücretleri ateş pahası ve çok aşamalı sınavlar. İhtisasımı ise radyoloji uzmanlığında verdimAnladım, hangi uzmanlığınız var? Yani almanya yerine ingiltere veya isveç gibi ülkeler daha iyi olmaz mı? Plab veya usmle ? Ben de araştırıyorum da ondan sordum.
Google'ın yalancısıyım280 bin euro olduğuna emin misin?
Anladım, gayet iyi bir bölüm tercih etmişsiniz. Yolunuz açık olsun.Muhakkak vergi kesiliyor ama yine yakındır
Ücretleri ateş pahası ve çok aşamalı sınavlar. İhtisasımı ise radyoloji uzmanlığında verdim
burda daha geçen gün gördüm ormaniye diye bir yer var küçücük mekan adam oraya mercedes ve bmw çekmiş 4k memur maaşı ile :/Arkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
Basit bir soru olabilir ama dil için nasıl bir yol izlediniz? Umarım rahatsız etmiyorumdur, özellikle almanca bana zor geliyor da.Muhakkak vergi kesiliyor ama yine yakındır
Ücretleri ateş pahası ve çok aşamalı sınavlar. İhtisasımı ise radyoloji uzmanlığında verdim
bunlar hep alamanyanın oyunu yegenim hepsi feyk bunların bizi kandırıyorlar (!)Almanya bizi kıskanmıyor muydu?
abi çünkü burda çok zor öyle arabalara binmek imkansiz gibi o yüzden herkes istiyor görmedikleri için ama orda çok kolay alinabildiği için insanlarin çok da ilgisini çekmiyorAlmanya 'da bulundum giderseniz görürsünüz lüks araç isteyen lüks araç rahat alabiliyor alım güçleri yüksek ama ben lüks araç görmekte zorlandım çünkü adamlarda farklı bir disiplin var arabayı lüks değil ihtiyaç için kullanıyorlar ve çok para gömmüyorlar
Lisede sevdiğim bir almanca öğretmenimin yardımı ile 8 ayda hallettimBasit bir soru olabilir ama dil için nasıl bir yol izlediniz? Umarım rahatsız etmiyorumdur, özellikle almanca bana zor geliyor da.
İngilizcem var zaten o mecbur ama Almanca gerçekten öyle yada böyle sorun oluyor benim için
Siz nasıl aştınız acaba?