Neler Yeni

Almanyadaki Türk Toplulukları "Tayyip İstifa" Sloganı İle Yürüyüşler Düzenledi

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Ensar Polat
Diplomada ala vere yapan birisini biri neden destekler. Bir de bazı danglaklar gidip diyor ki 35 yıl geçmiş. EEE? Napalım? Susalım mı? Görmezden mi gelelim? Hak hukuk diyen pıhtı, haksız yapmış birisini savunuyor. Çok iyi ön tez veriyorlar. İnsanları saptal yerine koymayı marifet sanan bir güruh var ortada. 35 yılda geçse, 3500 yılda geçse o geçiş ve diploma geçersizdir. 560 Milyar vurguna girmek bile istemiyorum. Böyle şey olmasa böyle bir operasyon olmazdı.
👏

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Tuğra
Diplomada ala vere yapan birisini biri neden destekler. Bir de bazı danglaklar gidip diyor ki 35 yıl geçmiş. EEE? Napalım? Susalım mı? Görmezden mi gelelim? Hak hukuk diyen pıhtı, haksız yapmış birisini savunuyor. Çok iyi ön tez veriyorlar. İnsanları saptal yerine koymayı marifet sanan bir güruh var ortada. 35 yılda geçse, 3500 yılda geçse o geçiş ve diploma geçersizdir. 560 Milyar vurguna girmek bile istemiyorum. Böyle şey olmasa böyle bir operasyon olmazdı.
puaah dostum yasama yürütme yargı ve tüm kurumlardaki adamlar elinde olunca o adam seni ALLAH bile ilan eder ANLAYABİLİDNİM ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli a haber izlemekten beyniniz çürümüş başka haber kanallarınada yönelin.

Cesarli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
puaah dostum yasama yürütme yargı ve tüm kurumlardaki adamlar elinde olunca o adam seni ALLAH bile ilan eder ANLAYABİLİDNİM ??

sürekli a haber izlemekten beyniniz çürümüş başka haber kanallarınada yönelin.
sesin burda mı cıkılo la sadece kudurmaya devam edin

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Tuğra

Clayz

80+ Silver

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Ensar Polat
Yok ben solcu değilim imamoğlunu da pek sevmem ama şu olanlardan sonra hala böyle konuşabiliyorsan sen akpliden daha akplisindir
tarafsızım diyorum ya reis ayrıca amed spor atkısı takan birini destekleyen …… dir anladınız

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,417
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Ya sence akpdeki çoğu adamında mı diplomaları gerçeği yansıtıyor hak ve hukuk sadece chp'ye mi uygulanacak şaka mısınız ya bide dün yolsuzluk falan yapmış falan diyorlardı. Gülmemek elde değil resmen dalga geçiyorlar biz akp'nin hiç yolsuzluk yapmadığını biliyoruz oysaki dimi(!)

ne yazık ınsanlar protesto edıyo
Gelde laf anlat işte

tarafsızım diyorum ya reis ayrıca amed spor atkısı takan birini destekleyen …… dir anladınız
Baya tarafsızmışsın sende chp'nin anasına bacışına sövdün aynı mesajları akp içinde yazdıgın zaman tarafsız olursun bunun ismi tarafsızlık degil

main hesaptan gel aslanım :D
Uğraşmaya değer mi??

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Ensar Polat
Ya sence akpdeki çoğu adamında mı diplomaları gerçeği yansıtıyor hak ve hukuk sadece chp'ye mi uygulanacak şaka mısınız ya bide dün yolsuzluk falan yapmış falan diyorlardı. Gülmemek elde değil resmen dalga geçiyorlar biz akp'nin hiç yolsuzluk yapmadığını biliyoruz oysaki dimi(!)

Gelde laf anlat işte

Baya tarafsızmışsın sende chp'nin anasına bacışına sövdün aynı mesajları akp içinde yazdıgın zaman tarafsız olursun bunun ismi tarafsızlık degil

Uğraşmaya değer mi??
Kimsenin anasına bacısına sövmedim aynı mesajları akp ye yazamam maalesef silivri soğuk diyolar

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,417
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Kimsenin anasına bacısına sövmedim aynı mesajları akp ye yazamam maalesef silivri soğuk diyolar
Yazamam değil yazmazsın ne o zaman yukardakilere inatla cevap veriyorsun bide amedspor atkısı takan adam şudur budur diğerlerinin de aşağı kalır bi yanı yok ki dostum apo p*çinin olaylarını bilmiyor musun gelmişsin bunları yazıyorsun hepsi aynı haltı yiyor o zaman???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,152
Üyeler
170,314
Son üye
Metmatibaş
Top Bottom