E EmreOFLU 80+ Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 242 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Emre 9 Temmuz 2024 #1 Almanyadan arkadaşım gelecek mont aldıracağım, motorsiklet montu olarak bütcem maks 8-10 k arası sizce hangi model aldırayim. Buraya göre pahalı ama oraya görede ucuz olan?
Almanyadan arkadaşım gelecek mont aldıracağım, motorsiklet montu olarak bütcem maks 8-10 k arası sizce hangi model aldırayim. Buraya göre pahalı ama oraya görede ucuz olan?
Fırhorse Sobutmoon 80+ Bronze Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 864 Dahası Reaksiyon skoru 429 İsim Ad 9 Temmuz 2024 #2 E sen buradan alacaksan nasıl ucuz oluyor
E EmreOFLU 80+ Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 242 Dahası Reaksiyon skoru 87 İsim Emre 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hocam yanlış yazmış olarabilirm eğer olurda uygun olursa üzerine para ekleyebilirim.
Hanaz 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,347 9 Temmuz 2024 #4 EmreOFLU yazmış: Hocam yanlış yazmış olarabilirm eğer olurda uygun olursa üzerine para ekleyebilirim. Devamı için tıklayın... Dekatlondan almasın aynı fiyata denk geliyor nort faceler e bakabilirsin onlar iyi hatta ben kullanıyorum 3 senedir
EmreOFLU yazmış: Hocam yanlış yazmış olarabilirm eğer olurda uygun olursa üzerine para ekleyebilirim. Devamı için tıklayın... Dekatlondan almasın aynı fiyata denk geliyor nort faceler e bakabilirsin onlar iyi hatta ben kullanıyorum 3 senedir