Euro cinsinden kendine Kaar ettirmeyecek şekilde getirecekse evet mantıklı.Soru başlıkta
Almanyadan akrabalarım getirecek
ben hesaplamıştım. daha pahalı tutuyorSoru başlıkta
hayır değil kankaSoru başlıkta
o mantıklı olurSadece ekran kartı getirsem?
Örnek olarak RTX 2060'ı 3000tlye alabiliyorum.
Amazon da rtx 3080li sistem 2000€ civarı parça parça alınıp toplanırsa daha ucuz olabilir. Her parçadan 1 adet olacağı için sıkıntı olmaz.Soru başlıkta
Bende duruma göre yaza doğru ya 3080 yada 3070 getirteceğim. Ram ile anakartda getirmek güzel olacaktır ancak uçakla geleceği için sorun yaşamasından korkuyorum 1 parça getirsin en azından diyorum. İşlemci hariç çoğu parçada kar oluyor.(şapkalı a nasıl yapılır bilmiyorum).
Tam 1 sene önce kolaycana ps4 vs 6 adet peşinde oyun getirtmiştim bi sıkıntı olmamıştı. Ram , anakart, ekran kartı , psu ve ssd falan doldurup gelebiliyormu araştırmam lazım.
hesabı kitabı tut kanka net bişey diyemeyiz.alacagın parçaları belirle ordaki fıyatlarıyla topla TL'ye cevir ucuzsa ordan al
Vergi falan vermem dimiAmazon da rtx 3080li sistem 2000€ civarı parça parça alınıp toplanırsa daha ucuz olabilir. Her parçadan 1 adet olacağı için sıkıntı olmaz.
Her parçadan 1 adet olacağı için vermezssin yada direk pcyi toplayıp da getirebilirsiniz.Vergi falan vermem dimi