Neler Yeni

Almanya'dan biri Türkiye'deki 18 yaşından küçük birine nasıl para transfer eder?

creqtive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus yaşar
Almanya'dan bir arkadaşım para yollayacak ama 18 yaşımdan küçüğüm, nasıl alabilirim? (ailem arkadaşımı bilmiyor)

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Alican ekinci
bir tanıdığından ayarlayabilirsen binance mexc gibi kripto borsalarından bnb olarak transfer yapılabilir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Almanya'dan bir arkadaşım para yollayacak ama 18 yaşımdan küçüğüm, nasıl alabilirim? (ailem arkadaşımı bilmiyor)
Tanışsak kripto ile yardımcı olurdum ama paranin gerçekten almanyadan geleceğini vs bilmiyorum banka transferi yaparkende sorun yaşamak istemem kimsin vs bilmiyorum etrafinda 18+ tanidik varsa kripto hesabi açsin oradan transfer etsin

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
Valla paparadan yurt dışına atılıyor hemde baya düşük komisyon ile de yurt dışından atılıyor mu onu bilmiyorum bir sor istersen arkadaşına

creqtive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanışsak kripto ile yardımcı olurdum ama paranin gerçekten almanyadan geleceğini vs bilmiyorum banka transferi yaparkende sorun yaşamak istemem kimsin vs bilmiyorum etrafinda 18+ tanidik varsa kripto hesabi açsin oradan transfer etsin
tanıdıklarına bile para transferi yapabileceğin hiçbir hesabını kullandırmanı önermem.

creqtive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus yaşar
sahibindenden herhangi bir şeyi Param Güvende ile satıp adresi yan komşum olarak girip kabul edince parayı Papara ve İş Bankası hesabıma çeksem herhangi bir sorun çıkar mı veya kanunu çiğnemiş olur muyum?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan
sahibindenden herhangi bir şeyi Param Güvende ile satıp adresi yan komşum olarak girip kabul edince parayı Papara ve İş Bankası hesabıma çeksem herhangi bir sorun çıkar mı veya kanunu çiğnemiş olur muyum?
Yan komşuna giderse sen nasıl onaylayacaksın kargoyu

Top Bottom