maalesef öyle bir tanıdığım yokbir tanıdığından ayarlayabilirsen binance mexc gibi kripto borsalarından bnb olarak transfer yapılabilir.
En kolayı maalesef arkadaşın dediği gibi hocam kripto olarak size yollar bozar çekersiniz.maalesef öyle bir tanıdığım yok
hocam çoğu tanıdığımda 18 yaşından küçük o yüzden kripto hesapları yok wise payoneer gibi siteler nasıldır sizce?En kolayı maalesef arkadaşın dediği gibi hocam kripto olarak size yollar bozar çekersiniz.
Tanışsak kripto ile yardımcı olurdum ama paranin gerçekten almanyadan geleceğini vs bilmiyorum banka transferi yaparkende sorun yaşamak istemem kimsin vs bilmiyorum etrafinda 18+ tanidik varsa kripto hesabi açsin oradan transfer etsinAlmanya'dan bir arkadaşım para yollayacak ama 18 yaşımdan küçüğüm, nasıl alabilirim? (ailem arkadaşımı bilmiyor)
ben baktım +18 yaş olmak gerekiyor hocamyanlış bilmiyorsam papara hesabına gelebiliyor. Bilenler yardımcı olsun
hocam 18 yaş istiyor komisyon önemli değil zatenValla paparadan yurt dışına atılıyor hemde baya düşük komisyon ile de yurt dışından atılıyor mu onu bilmiyorum bir sor istersen arkadaşına
tanıdıklarına bile para transferi yapabileceğin hiçbir hesabını kullandırmanı önermem.Tanışsak kripto ile yardımcı olurdum ama paranin gerçekten almanyadan geleceğini vs bilmiyorum banka transferi yaparkende sorun yaşamak istemem kimsin vs bilmiyorum etrafinda 18+ tanidik varsa kripto hesabi açsin oradan transfer etsin
Yan komşuna giderse sen nasıl onaylayacaksın kargoyusahibindenden herhangi bir şeyi Param Güvende ile satıp adresi yan komşum olarak girip kabul edince parayı Papara ve İş Bankası hesabıma çeksem herhangi bir sorun çıkar mı veya kanunu çiğnemiş olur muyum?
hayır alman arkadaşım onaylicakYan komşuna giderse sen nasıl onaylayacaksın kargoyu