Neler Yeni

Yardım Almanyadan PS5 aldırmak?

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Dostlar selam almanyadan yeğenim gelecek ona ps5 slim aldırmak istiyorum 400 euroya mediamarkt da gördük tax free ile 350 euro civarına gelecek böyle olunca mantıklı alalım diyoruz ama gümrük de ek vergi vs çıkar dedi bir arkadaş bilgili olan birileri varsa aydınlatabilirse çok sevinirim

asko56

80+ Gold
Dostlar selam almanyadan yeğenim gelecek ona ps5 slim aldırmak istiyorum 400 euroya mediamarkt da gördük tax free ile 350 euro civarına gelecek böyle olunca mantıklı alalım diyoruz ama gümrük de ek vergi vs çıkar dedi bir arkadaş bilgili olan birileri varsa aydınlatabilirse çok sevinirim
vergi çızmaz kutusuz getriicek üstüne oyunlarını aboneligini karşılarsan al konsolu almak önemli degil yürütmek önemli

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vergi çızmaz kutusuz getriicek üstüne oyunlarını aboneligini karşılarsan al konsolu almak önemli degil yürütmek önemli
Kutusuz niye getiriyor kutu önemli ama ya oyun almak yerine psn plusla kullanacağım bi süre zaten çoğu oyunu bitirdim

asko56

80+ Gold
Kutusuz niye getiriyor kutu önemli ama ya oyun almak yerine psn plusla kullanacağım bi süre zaten çoğu oyunu bitirdim
kutusuz getirir ise garanti sorunsuz getitir kutusunu açar gider kendi evinde kurulumunu yapar updateleri yapar senin hesabını girer istedigin oyunu saniyesinde indirir sen hiç ugraşmazsın almanyadaki internet hızı ile senin evindeki bir olmaz tertemiz kullanırsın

kutuluda getirir ama biraz riskli

psn plus + ea play aboneligi 4500 tl senelik

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Görkem Çağan
1 tane olduğu sürece kutuluda getirir sorun olmuyor

Rabiotta

80+ Bronze