Neler Yeni

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan
Dolandırılanlara geçmiş olsun da yönetiminin bir yasak getirmesi gerekiyor bu durumlara karşı.
Bu konuda bir şey yapılamaz. Ben uzun süredir bu forumda indirim kovaladım. Kasım ayında özellikle. Bu tarz indirim konularında bence satın alınan firmaya dikkat etmek lazım. Şahsen amazon trendyol vb güvenilir firmalar dışında girmeye korkarım yüksek meblağ. İndirim bulan da indirimle alanda verilen sitede daha önce tecrübe etmiş alışveriş yapmış olması gerekir. ve zaten günümüzde ufak indirim dışında büyük indirim ürünleri genelde fiyasko çıkar.

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
Beyler olay nedir kısaca ozetlicek warmi
aliexpressdeki satıcıymış gibi dhgate de dükkan açmış. aliexpressde firmanın backroundu çok iyi. burada piyasadan %40 ucuza satıyor. dhgate de güvenilir site diye alış veriş yaptık. satıcı çin yılı diye cevap vermiyor diye düşündük. birden kargo takip numaralarını girmiş. fedexden kontrol edince senin ilçene geliyor. ama bana newcastledan geliyor diğerine abd den. ama geldikleri adresler ilçe il bazında doğru. bu farklılık olunca fedex ile iletişime geçtik ve bize kargo numaralarının gerçek sahiplerini söyledi bizle alakası yok. nasıl fedexin sistemine sızdıysa nu tak.p numaralrına erişip göndermiş. dhgate ile iletişime geçince de suan da iptal edemeyiz kargoların teslim edilmesini bekleyin diyor. satıcı hiç cevap vermiyor. ardından aliexpresdeki aynı isimli satıcı ile irtibat kurduk bizimle alakası yok dedi.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Melih Baygör
[email protected] bu adrese eposta gönderebildim arkadaşlar. Başka eposta adresi bulan var ise yazsın oraya eposta atalım.

Aykut D.

80+ Gold
, olayın siniri ile akıl verircesine yazan bir kaç arkadaşın kalbi kırılabilir
Hocam belki sizin amaç o değildi fakat foruma katıldığı gibi dolandırmak içini link paylaşanlarda olabilir. Yada benim bilmediğim olmuşta olabilir .
İndirim için de rütbenin vs ne önemi var anlamış değilim. 10k mesajı olan kişinin ticari faaliyet yürütüp yürütmediğini nereden bileceksiniz.
Rütbe tek başına pek sağlıklı olmayacaktır fakat telefon e posta doğrulaması rütbe sınır bu olayların önüne geçeceğini düşünüyorum .
Ben de ürün aldım ve paylaşım yapan arkadaşların yaşadıklarına göre yol haritası çizmeyi düşünüyorum. Şu an aklıma gelen, firmanın sisteme girdiği kargo bilgilerinin size ait olmadığını ispat etmek. Bu ürün teslim edildi bilgisinden sonra uyuşmazlık açılması ile olabilir düşüncesindeyim
Size bunu bu fiyata nasıl alacan yada enayi gibi sallama gibi bir amacım yok fakat forumda her ucuz ürüne sorgulamadan atlama sorunu var .

Strangersupuk

80+ Bronze
Kapıdan geri gönderin tutanak tutturarak veya direkt de geri gönderebilirsiniz. iade sağlarlar zaten bu kadar iade için uğraşmanızın sebebini anlayamadım.

Aykut D.

80+ Gold
Bence bu çözmez onay sistemi olması lazımda onun için de sürekli birinin durması lazım ama ama yine de olabilir bu benim attığım öyle çok ucuz bir şey deģil sonuçta mesela yine onaydan geçerdi tahminimce
İndirim için onay sistemi yada rütbe sınırı+e posta + telefon numara doğrulaması olmalı .

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kapıdan geri gönderin tutanak tutturarak veya direkt de geri gönderebilirsiniz. iade sağlarlar zaten bu kadar iade için uğraşmanızın sebebini anlayamadım.
Kapıya gelse sıkıntı yok zaten farklı bir ürün farklı kişiye teslim edilecek bize bir şey teslim olmayacak hiçbirşey gelmeyecek

Eric Cartman

80+ Bronze
Satıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulunduklara bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacak
kargoya verilme tarihi ile sizin sipariş tarihiniz uyuşuyor mu onu nasıl denk getirmişler? yani mevcuttaki bir kargo koduysa sipariş tarihinden önce kargolanmış olabilir. burdan yürüyün eğer dediğim gibiyse.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
aliexpressdeki satıcıymış gibi dhgate de dükkan açmış. aliexpressde firmanın backroundu çok iyi. burada piyasadan %40 ucuza satıyor. dhgate de güvenilir site diye alış veriş yaptık. satıcı çin yılı diye cevap vermiyor diye düşündük. birden kargo takip numaralarını girmiş. fedexden kontrol edince senin ilçene geliyor. ama bana newcastledan geliyor diğerine abd den. ama geldikleri adresler ilçe il bazında doğru. bu farklılık olunca fedex ile iletişime geçtik ve bize kargo numaralarının gerçek sahiplerini söyledi bizle alakası yok. nasıl fedexin sistemine sızdıysa nu tak.p numaralrına erişip göndermiş. dhgate ile iletişime geçince de suan da iptal edemeyiz kargoların teslim edilmesini bekleyin diyor. satıcı hiç cevap vermiyor. ardından aliexpresdeki aynı isimli satıcı ile irtibat kurduk bizimle alakası yok dedi.
Vay aw

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Darbede millet bu denli kilit pençe olmadı. Heyecanla okuyorum. Her sayfa farklı bir detay. Çözüm sürecinde herkese başarılar.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
kargoya verilme tarihi ile sizin sipariş tarihiniz uyuşuyor mu onu nasıl denk getirmişler? yani mevcuttaki bir kargo koduysa sipariş tarihinden önce kargolanmış olabilir. burdan yürüyün eğer dediğim gibiyse.
Sipariş verdikten 1 gün sonra verildi kargoya büyük ihtimal bi sistem var oradan aratıp buluyorlar kargo bilgilerini o yüzden tutuyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
!!!UYARI KARGO ILE ILGILI SIKINTI VAR ANLAYANA KADAR ÜRÜNÜ ALMAYINIZ!!!

Uzun süredir forumda konusu dönen HY300 modelinin HY350 modeli bu fiyata alınabiliyor vergi türkiyeye gelince ödeniyor büyük ihtimal birkaç alan forum sakini var onlar bizi bilgilendirecektir diye umuyorum
Ürün HY300 e göre baya kaliteli gibi Hy300 bile güzeldi zaten

HY300 ile HY350 karşılaştırması

Ürün aşağı yukarı ayarlanamadığı için tavsiyem bir adet ışık ayağı almanız ben HY300 o şekilde kullanmayı planlıyordum artık bunu onda kullanırım gelince https://amzn.eu/d/cLWl2RB umarım uyumlu olur

Üründen haberim olmasını sağlayan @yec44 e teşekkürler

!VERGİ KONUSU BELLİ DEĞİL AMA RİSKLİ YA ÜRÜNÜ ALAN FORUM SAKİNLERİNİ BEKLEYECEĞİZ YA DA RİSKE GİRİP SATIN ALACAĞIZ! Edit: Satın aldım
Şu konudaki linkleri de kaldırın maden dolandırıcı olduğu kesinleşti.

predator

80+ Silver
Bana hala kargo bilgisi girilmemiş. İadeye bastım 7 gün vs yazıyor. Bu nasıl site .......... dhgate'i önereninde dhgateinde cibiliyetini tokatlayayım.

Top Bottom