Neler Yeni

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Melih Baygör
AliExpress'teki firma alakamız yok demiş. Belli ki onun adını kullanıp sahte kargo bilgileri girerek gönderim yapıyormuş gibi gönderiyorlar. Benim bölgeme henüz kargo gelmediği için kargoya vermediler henüz mesela. Gönderim yapılmayan ürünü iptal edemiyor olmamız da cabası. Adam güya bir hafta tatilde ama kargo bilgileri girilmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimkininde yokmuş

%100 dolandırıldık kargodaki isimler bile uyuşmuyor herkesinki farklı nerdeyse

Adamlar benim oldugum yerde elekrtik firmasına gelen gönderiyo girmiş bu da 122kg ve 7 parça olmasını açıklıyor. Firmayı arayayımda sorayım

Hocam Facebook üzerinden kargo bilgileri ile dhgate e söyle bakalım ne diyecekler.

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
AliExpress'teki firma alakamız yok demiş. Belli ki onun adını kullanıp sahte kargo bilgileri girerek gönderim yapıyormuş gibi gönderiyorlar. Benim bölgeme henüz kargo gelmediği için kargoya vermediler henüz mesela. Gönderim yapılmayan ürünü iptal edemiyor olmamız da cabası. Adam güya bir hafta tatilde ama kargo bilgileri girilmiş.

Hocam Facebook üzerinden kargo bilgileri ile dhgate e söyle bakalım ne diyecekler.
Dhgate hiç takmıyor satıcıyla iletişime geçin diyor 48 saat içinde iletişime geçemezseniz birdaha bize yazın dedi benim çalınan koddaki kargo istanbula gelmiş bu arada yakında teslim edildiye dönecek

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
valla arada kaldım henüz kargoyada verilmemiş iptal mi etsem

Gif Man

80+ Gold
Yok hocam dolandırılana kadar bekleyin
opihomm-funny.gif

Herkes dolandırıldığını yiyememiş tabi net bir kavram değil ama şuanda gidişat onu gösteriyor kendinizi avutmayın bence dostlar bu konu açıldı açılalı takipteyim güvenmediğim için hiçbir şekilde alma fikri aklımın ucundan geçmedi tabi para benim için her şekilde paradır ama bu görüşte olmayanlara sıkıntı yok

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL

predator

80+ Silver
Hay .... güvenilir denmişti dhgate noldu şimdi?

vlkngndz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan gündüz
Kargosu yola çıkan arkadaşlara göre hareket edin bence. Kargo dogru gelirse zaten ayni fiyat devam ediyor takrar alirsiniz. Ben iptal ettim sorun cikmazsa yeniden sipariş vereceğim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Sahteymiş galiba satıcı orj dhgate değilmiş yanlış anlamadıysam tabi konuyu yüzeysel okudum
Satıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulundukları bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacak

FedEx in yerine gidip söylesem bir şey yaparlar mı acaba ama ne yapabilirki ürünü geri gönderse gelen adama yazık pek onlarlık bir şey yok gibi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,977
Üyeler
164,758
Son üye
77acrep77
Top Bottom