Hocam Facebook üzerinden kargo bilgileri ile dhgate e söyle bakalım ne diyecekler.Benimkininde yokmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 dolandırıldık kargodaki isimler bile uyuşmuyor herkesinki farklı nerdeyse
Adamlar benim oldugum yerde elekrtik firmasına gelen gönderiyo girmiş bu da 122kg ve 7 parça olmasını açıklıyor. Firmayı arayayımda sorayım
Dhgate hiç takmıyor satıcıyla iletişime geçin diyor 48 saat içinde iletişime geçemezseniz birdaha bize yazın dedi benim çalınan koddaki kargo istanbula gelmiş bu arada yakında teslim edildiye dönecekAliExpress'teki firma alakamız yok demiş. Belli ki onun adını kullanıp sahte kargo bilgileri girerek gönderim yapıyormuş gibi gönderiyorlar. Benim bölgeme henüz kargo gelmediği için kargoya vermediler henüz mesela. Gönderim yapılmayan ürünü iptal edemiyor olmamız da cabası. Adam güya bir hafta tatilde ama kargo bilgileri girilmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Facebook üzerinden kargo bilgileri ile dhgate e söyle bakalım ne diyecekler.
Yok hocam dolandırılana kadar bekleyinvalla arada kaldım henüz kargoyada verilmemiş iptal mi etsem
Yok hocam dolandırılana kadar bekleyin
o parayı her türlü gecte olsa geri alabilecegimizi biliyorsun değil mi ?Yok hocam dolandırılana kadar bekleyin
Sahteymiş galiba satıcı orj dhgate değilmiş yanlış anlamadıysam tabi konuyu yüzeysel okudumHay .... güvenilir denmişti dhgate noldu şimdi?
Satıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulundukları bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacakSahteymiş galiba satıcı orj dhgate değilmiş yanlış anlamadıysam tabi konuyu yüzeysel okudum