Kontfire
80+ Silver
Hdjsjsjahdjsjsjshs doğru bu aradasokup çıkardıkça alışıyor
Hdjsjsjahdjsjsjshs doğru bu aradasokup çıkardıkça alışıyor
hepsi burada gibi 25tl sınırı da yok yav ciddiden fena hizmet ama prime ücreti 15tl bile olsa alınır derecedeŞunların kargo ücreti olmadan gelmesi şaka gibi değil mi? Tamam prime aboneliğimiz var da, o da neredeyse bedava zaten 7 TL .
bu da amazon farkı hocamŞunların kargo ücreti olmadan gelmesi şaka gibi değil mi? Tamam prime aboneliğimiz var da, o da neredeyse bedava zaten 7 TL .
en azından markası yazıyor hocam bazılarında marka bile yok :dçok kaliteli gözükmedi gözüme açıkçası
Gereksiz yere uzatiyorsun herkes Amazon prime değil ve bilmiyor çok iticisinbilginiz olmadan yorum yapıyorsunuz, bilmiyorsanız amazonun anasayfasına giderek öğrenebilirsiniz hadi anasayfayı bırakın ödeme adımında bile diyor kargo bedava olması için primeli olabilirsiniz diye bence siz sadece konuyu baltalama amaçlı yorum yapıyorsunuz harici bir şey değil.
uzatan ve itici olan aslında yorumlardaki tepkilerle belli.Gereksiz yere uzatiyorsun herkes Amazon prime değil çok iticisin
Engelliyiyorum geçiyorum tartışmak seninle vaktim yokuzatan ve itici olan aslında yorumlardaki tepkilerle belli.
Fişler yanınca gelen pişmanlık hissi2 tane alın birbirine takın hocam
10 TL'ye prime alan benÜcretsiz kargo için 100 lira tutarına getirmeniz gerekiyor kaçak arkadaşlar