Hocam ben aldım şimdi ilk siparişe özel kargo bedava dedi premium falan yok kapıda kargo ücreti falan alınmaz dimiAçıklamaya eklersen iyi olur zaten Amazon prime de yurtiçi alışveriş ücretsiz oluyor
Kargo ücreti alır 10 lira kargo ücreti tutuyor toplam 22 lira ücretsiz yararlanman için prime alman gerekiyorHocam ben aldım şimdi ilk siparişe özel kargo bedava dedi premium falan yok kapıda kargo ücreti falan alınmaz dimi
kapıda asla ek ücretle karşılaşmazsınız prime zaten ilk ay ücretsiz, kargoda ücretsiz.Hocam ben aldım şimdi ilk siparişe özel kargo bedava dedi premium falan yok kapıda kargo ücreti falan alınmaz dimi
Herkesi yanlış bilgilendirme üstteki arkadaş sana ne güzel yorum atmış ilk onu cevapla.Kargo ücreti alır Alıntıyı görüntüle
Bende istemedi ilk siparişe özel sanırım 10.62 keşfi direk 22 falan kesmedi -11 yapıp ilk fırsat diye bişey geldi fiyat hesaplama yerinekapıda asla ek ücretle karşılaşmazsınız prime zaten ilk ay ücretsiz, kargoda ücretsiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkesi yanlış bilgilendirme üstteki arkadaş sana ne güzel yorum atmış ilk onu cevapla.
hocam amazon zaten ilk siparişe kargo bedava ek olarak ilk ay prime ücretsiz yani ilk ay 3 lirayada ürün alsanız kargo ödemezsiniz.Bende istemedi ilk siparişe özel sanırım 10.62 keşfi direk 22 falan kesmedi -11 yapıp ilk fırsat diye bişey geldi fiyat hesaplama yerine
Anladım sağolunhocam amazon zaten ilk siparişe kargo bedava ek olarak ilk ay prime ücretsiz yani ilk ay 3 lirayada ürün alsanız kargo ödemezsiniz.
Kargo ücreti alır 10 lira kargo ücreti tutuyor toplam 22 lira ücretsiz yararlanman için prime alman gerekiyor
Kargo bedava değil Alıntıyı görüntüle
Ya da 30 gün ücretsiz deneme kullanılabilir. Tabi kullanmadıysa.Bakkaldan sakız almak yerine 7,9 TL'ye prime üyelik alabilirsiniz.