Alt tab attığımda siyah ekran yiyorum

Desibel51

80+
Reaksiyon skoru
0
win 10 kullanıyorum Hangi oyun olursa olsun Alt+tab attığımda yaklaşık 4 saniye süren bir siyah ekran oluyor. Nedenini bilen var mı?
İşlemci İ3 12100f
Ekran kartı 3060ti
Ram 24gb

win 10 kullanıyorum Hangi oyun olursa olsun Alt+tab attığımda yaklaşık 4 saniye süren bir siyah ekran oluyor. Nedenini bilen var mı?
İşlemci İ3 12100f
Ekran kartı 3060ti
Ram 24gb
bunu bende yaşıyordum sanırım Gsync den oluyor. fps ile hertzini eşitliyor. mesela oyunda 100fps alıyorsun monitörün 100hz çalışıyor masaüstüne dönünce monitör kaç hertz ise ona dönmeye çalışıyor bu sırada siyah ekran yiyorsun.

Son düzenleme:
monitör kasaya hdmı ile mi bağlı? oynadığın oyunlarla masaüstü çözünürlüğü aynı mı ?

Oyun çözünürlüğün ve masaüstü çözünürlüğün aynı mı

monitör kasaya hdmı ile mi bağlı? oynadığın oyunlarla masaüstü çözünürlüğü aynı mı ?
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
bunu bende yaşıyordum sanırım Gsync den oluyor. fps ile hertzini sabitliyor. mesela oyunda 100fps alıyorsun monitörün 100hz çalışıyor masaüstüne dönünce monitör kaç hertz ise ona dönmeye çalışıyor bu sırada siyah ekran yiyorsun.
Bi kapatıp deneyeceğim o zaman

Geri