Altın al dostum kesinlikle altın alDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?
Kanka son 10 yıla bak hangisi daha çok artmış ona göre tercih et baktığında altının daha çok arttığını göreceksin dolardanDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?
Altın değer kaybetmez Altın almanı öneririmDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?
AltınDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?
Altın al benceDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?
altın kanka altınDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?
hocam bende altın taraftarıyımHocam 1-2 aya alacaksan altın alış satış farkından pek bi değer korumaz. Daha uzun vadeli ise mutlaka altın al. Ayrıca mutlaka 24 ayar altın al, 22 ve daha alt ayar altınlarda alış satış makası yüksek oluyor. 24 ayarda 20-30TL oynarken, 22 ayarda 100-110TL fark var.
can sungur dolar bazında da parçalara zam gelecek diyordu, tedarikte sorun varmış sanırım, altın veya borsa düşünebilirsin ytd ytd ytdDostlarım hazır sistem almak için para biriktiriyorum, değer kaybetmemesi adina altına mı çevireyim veya dolar mı yapayım tavsiyeniz nedir?