Neler Yeni

Altin Pi̇yasasından Anlayan Yardımcı Olabi̇li̇r Mi̇?

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Selamlar. 905'den altın alınır mı uzun vadeli yatırım olacak şekilde yani uzun vadede (1.5 yıl ortalama) zarar ettirir mi? Seçimden dolayı çekiniyorum düşürebilirler mi bilmiyorum açıkçası. Örneğin 11500TL niz var ve bu seviyeden altın aldınız 1.5 yıl sonra altını bozdurdunuz ve bu paraya cüzi miktarda ekleyip iyi bir bilgisayar vs alınabilir mi yoksa para değersizleşir mi böyle örnek versem açıklayıcı olabilir herhalde. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. (ABD'nin düşük enflasyon açıklamasının etkisi de ne olur)

Son düzenleme:

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Selamlar. 905'den altın alınır mı uzun vadeli yatırım olacak şekilde yani uzun vadede (1.5 yıl ortalama) zarar ettirir mi? Seçimden dolayı çekiniyorum düşürebilirler mi bilmiyorum açıkçası. Örneğin 11500TL niz var ve bu seviyeden altın aldınız 1.5 yıl sonra altını bozdurdunuz ve bu paraya cüzi miktarda ekleyip iyi bir bilgisayar vs alınabilir mi yoksa para değersizleşir mi böyle örnek versem açıklayıcı olabilir herhalde. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
hocam bizim ülkedeki enflasyona karşı koyamıyor altın :(

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Selamlar. 905'den altın alınır mı uzun vadeli yatırım olacak şekilde yani uzun vadede (1.5 yıl ortalama) zarar ettirir mi? Seçimden dolayı çekiniyorum düşürebilirler mi bilmiyorum açıkçası. Örneğin 11500TL niz var ve bu seviyeden altın aldınız 1.5 yıl sonra altını bozdurdunuz ve bu paraya cüzi miktarda ekleyip iyi bir bilgisayar vs alınabilir mi yoksa para değersizleşir mi böyle örnek versem açıklayıcı olabilir herhalde. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Altın ilerleyen zamanda artar diye düşünüyorum. Bence alabilirsiniz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şuanki kargaşada kimse 905TL'den vermez. min +20 TL koy üstüne ama altın iyi yatırımdır.

Kontfire

80+ Silver
Altın her zaman değerini korur hocam. Şu ana kadar dolar düştü ama altın düşmedi zaman zaman.

Jujazifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doruk uçak
Selamlar altın şuan ons bazında düşük bi seviyede ilerleyen dönemde özellikle bu enflasyon ve dolar yüzünden de artması muhtemeldir.(YTD)

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Fiziki altın olması da önemli ileride ne olur bilinmez

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Şuanki kargaşada kimse 905TL'den vermez. min +20 TL koy üstüne ama altın iyi yatırımdır.
hocam dün ve geçen hafta cuma günü garanti ve işbankası 905 tl den altın sattı. Yine bu civarlara düşebilir.

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Altın ilerleyen zamanda artar diye düşünüyorum. Bence alabilirsiniz.
teşekkürler yorumunuz için
Altın her zaman değerini korur hocam. Şu ana kadar dolar düştü ama altın düşmedi zaman zaman.
Hocam TR'de enflasyona karşı değerini korur mu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar altın şuan ons bazında düşük bi seviyede ilerleyen dönemde özellikle bu enflasyon ve dolar yüzünden de artması muhtemeldir.(YTD)
Fiziki altın olması da önemli ileride ne olur bilinmez
Hocam bankadan alım sıkıntı olur mu makas aralıkları daha düşük oluyor açıkçası

Son düzenleme:

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol

Hocam bu dediğiniz şekilde şu an alım mantıklı mıdır uzun vadede

Hocam TR'de enflasyona karşı değerini korur mu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bankadan alım sıkıntı olur mu makas aralıkları daha düşük oluyor açıkçası
Bankadan alabilirsin ama kötü senaryolara karşı elinde bir miktar fiziki de bulunsa iyi olur.

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Arkadaşlar ABD düşük enflasyon açıkladı bunun etkisi ne olur peki

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hocam dün ve geçen hafta cuma günü garanti ve işbankası 905 TL den altın sattı. Yine bu civarlara düşebilir.
Dediğin günlerde ben de baktım min. 919TL gördüm sen bankanın alış fiyatına bakmışsındır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,488
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom