Neler Yeni

Alttaki HDD iş görür mü

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar evde WD10EARX-00N0YB0 64MB 1.0TB HDD buldum. Intellipower diye geçiyor galiba rpm yazmıyor üstünde. Oyun için kullanılır mı? Drop girer mi veya yerler renderlanırken bir sorun oluşur mu? Geç yüklenmesi sıkıntı değil. Sistem SSD ye kurulu

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar evde WD10EARX-00N0YB0 64MB 1.0TB HDD buldum. Intellipower diye geçiyor galiba rpm yazmıyor üstünde. Oyun için kullanılır mı? Drop girer mi veya yerler renderlanırken bir sorun oluşur mu? Geç yüklenmesi sıkıntı değil. Sistem SSD ye kurulu
Sıkıntı Çıkarır Bence. Bağlayabileceğiniz bir pc varsa harddisk sentinelden bad sector durumına bakabilir misiniz lütfen?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı Çıkarır Bence. Bağlayabileceğiniz bir PC varsa harddisk sentinelden bad sector durumına bakabilir misiniz lütfen?
Yazmadan önce takıp bakmıştım quick scanla bad sector yaptığımda full yeşildi kırmızı çıkmadı harddisk sentinelden sağlıkda performansda %100 çıktı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yazmadan önce takıp bakmıştım quick scanla bad sector yaptığımda full yeşildi kırmızı çıkmadı harddisk sentinelden sağlıkda performansda %100 çıktı
ama eski bir HDD diye biliyorum. Yani 7200RPM bile drop verebilirken oyun için kullanmamalısınız bence. Ama Render falan uğraşıyorsanız ya da depolamaya ihtiyaç duyan biriyseniz arşiv olarak kullanabilirsiniz.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Benim için drop girmesin de oyuna renderlar filan geç yüklenmesin yeter. Oyuna girmek için beklerim onda sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama eski bir HDD diye biliyorum. Yani 7200RPM bile drop verebilirken oyun için kullanmamalısınız bence. Ama Render falan uğraşıyorsanız ya da depolamaya ihtiyaç duyan biriyseniz arşiv olarak kullanabilirsiniz.
Aynen üstünde tarih olarak 2012 yazıyor laptopumda 5400 rpm ama drop girmiyor arada bir giriyor o da 4 gb diye galiba

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Benim için drop girmesin de oyuna renderlar filan geç yüklenmesin yeter. Oyuna girmek için beklerim onda sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen üstünde tarih olarak 2012 yazıyor laptopumda 5400 rpm ama drop girmiyor arada bir giriyor o da 4 gb diye galiba
laptopunuzun performansına yeterli geliyordur. ama yeni nesil sistemlerde artık oyunlar için bi fiyat performans 480gb SSD şart gibi olmaya başladı.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
laptopunuzun performansına yeterli geliyordur. ama yeni nesil sistemlerde artık oyunlar için bi fiyat performans 480gb SSD şart gibi olmaya başladı.
Online önemli oyunları ssd ye kuruyorum da alan azaldı baya bu hdd yi buldum hikayeli oyunlarda filan hiç mi iş görmez hocam :(

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Online önemli oyunları ssd ye kuruyorum da alan azaldı baya bu HDD yi buldum hikayeli oyunlarda filan hiç mi iş görmez hocam :(
deneyebilirsiniz bence denemek en mantıklısı. 5400RPM ise bi. kere baya drop girer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,590
Üyeler
162,714
Son üye
sansuronlay
Top Bottom