Arkadaşlar evde WD10EARX-00N0YB0 64MB 1.0TB HDD buldum. Intellipower diye geçiyor galiba rpm yazmıyor üstünde. Oyun için kullanılır mı? Drop girer mi veya yerler renderlanırken bir sorun oluşur mu? Geç yüklenmesi sıkıntı değil. Sistem SSD ye kurulu
Sıkıntı Çıkarır Bence. Bağlayabileceğiniz bir pc varsa harddisk sentinelden bad sector durumına bakabilir misiniz lütfen?Arkadaşlar evde WD10EARX-00N0YB0 64MB 1.0TB HDD buldum. Intellipower diye geçiyor galiba rpm yazmıyor üstünde. Oyun için kullanılır mı? Drop girer mi veya yerler renderlanırken bir sorun oluşur mu? Geç yüklenmesi sıkıntı değil. Sistem SSD ye kurulu
Yazmadan önce takıp bakmıştım quick scanla bad sector yaptığımda full yeşildi kırmızı çıkmadı harddisk sentinelden sağlıkda performansda %100 çıktıSıkıntı Çıkarır Bence. Bağlayabileceğiniz bir PC varsa harddisk sentinelden bad sector durumına bakabilir misiniz lütfen?
ama eski bir HDD diye biliyorum. Yani 7200RPM bile drop verebilirken oyun için kullanmamalısınız bence. Ama Render falan uğraşıyorsanız ya da depolamaya ihtiyaç duyan biriyseniz arşiv olarak kullanabilirsiniz.Yazmadan önce takıp bakmıştım quick scanla bad sector yaptığımda full yeşildi kırmızı çıkmadı harddisk sentinelden sağlıkda performansda %100 çıktı
Aynen üstünde tarih olarak 2012 yazıyor laptopumda 5400 rpm ama drop girmiyor arada bir giriyor o da 4 gb diye galibaama eski bir HDD diye biliyorum. Yani 7200RPM bile drop verebilirken oyun için kullanmamalısınız bence. Ama Render falan uğraşıyorsanız ya da depolamaya ihtiyaç duyan biriyseniz arşiv olarak kullanabilirsiniz.
laptopunuzun performansına yeterli geliyordur. ama yeni nesil sistemlerde artık oyunlar için bi fiyat performans 480gb SSD şart gibi olmaya başladı.Benim için drop girmesin de oyuna renderlar filan geç yüklenmesin yeter. Oyuna girmek için beklerim onda sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen üstünde tarih olarak 2012 yazıyor laptopumda 5400 rpm ama drop girmiyor arada bir giriyor o da 4 gb diye galiba
Online önemli oyunları ssd ye kuruyorum da alan azaldı baya bu hdd yi buldum hikayeli oyunlarda filan hiç mi iş görmez hocamlaptopunuzun performansına yeterli geliyordur. ama yeni nesil sistemlerde artık oyunlar için bi fiyat performans 480gb SSD şart gibi olmaya başladı.
deneyebilirsiniz bence denemek en mantıklısı. 5400RPM ise bi. kere baya drop girerOnline önemli oyunları ssd ye kuruyorum da alan azaldı baya bu HDD yi buldum hikayeli oyunlarda filan hiç mi iş görmez hocam