Neler Yeni

Yardım Altyapı Geldi Fakat Bağlantı Yapılmadı?

Bieshala

80+ Bronze
Merhaba Dostlar, Yaklaşık İki Hafta Önce Bulunduğumuz Bölgeye Fiber Altyapı Geldi (Turuncu Kablo) Sanırım 1,000Mb Binaya Kadar Hatta Bulunduğumuz Kata Kadar Çektiler. Daha Sonra Türktelekom Gelip Eve Bağlantı Yapacak Dedi Fakat Üzerinden İki Hafta Geçmesine Rağmen Gelen Olmadı Acaba Türktelekom Müşteri Temsilcisini Arayıp Randevumu Almam Gerekiyor?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
Yavuz
Evet bağlatmak istiyorum diyorsun yeni 2 modemle gelip bağlıyorlar ama bende aramışlardı bağlayalımmı diye bende tm demiştim.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Balta
Aynı sorunu yaşıyorum ben aradım talep oluşturdum inceleme olucakmış size bilgi vericez dediler bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bağlatmak istiyorum diyorsun yeni 2 modemle gelip bağlıyorlar ama bende aramışlardı bağlayalımmı diye bende tm demiştim.
ne kadar sürmüştü gelmeleri

Bieshala

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemim'in İyi Olduğunu Düşünüyorum (Tenda V12) Yeterli Değil'mi?

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Balta
Modemim'in İyi Olduğunu Düşünüyorum (Tenda V12) Yeterli Değil'mi?
Onların gelip binaya kurulan fiber kutusundan fiber kablosunu evinize çekmeleri gerekiyor bu yüzden gelip bağlamalarının modemle ilgisi yok büyük ihtimallede modeminiz vdsl bi modem olduğu için uyuşmayacaktır o yüzden uyumlu modemi onlar verecektir.

Siz müşteri hizmetlerini arayıp binamda fiber var fakat evimde yok deyin onlar başvurunuzu yapacaktır.

Bieshala

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onların gelip binaya kurulan fiber kutusundan fiber kablosunu evinize çekmeleri gerekiyor bu yüzden gelip bağlamalarının modemle ilgisi yok büyük ihtimallede modeminiz vdsl bi modem olduğu için uyuşmayacaktır o yüzden uyumlu modemi onlar verecektir.

Siz müşteri hizmetlerini arayıp binamda fiber var fakat evimde yok deyin onlar başvurunuzu yapacaktır.
Tamam Teşekkür Ederim

Top Bottom