Lady-Of-Ice
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,826
O değil Dsl kısmında ki; şunun gibi
Arkadaşlar 75 mbpslik paket kullanıyorduk ve altyapının 79 desteklediği söylenmişti. 3 gündür internet çok sıkıntılıydı hiç bir yere girmiyordu. Teknik Desteğe bağlandığımızda altyapının 53 desteklediğini söylediler. Böyle bir şey nasıl oluyor?
Çok normal Türk Telekom denen firma son 1 haftadır bir şeyler deniyor ama bakalım kokusu ne zaman çıkacak , bir kaç gün önce sözde 30mbps üstü alamayacağımız altyapımız nasıl olduysa 100mbps vermeye başladı ve 24 saatlik inanılmaz bir çağ atladıkTürktelekom
O değil Dsl kısmında ki; şunun gibi
Alıntıyı görüntüle
bu çok tuhaf işte..Sıkıntılı değil diyorlar.Şehrin insan kalabalığı olarak abone sayısının çok fazla olduğu bir bölgede fiber altyapı çekilmemesinin sebebini anlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ulaşılabilir hız değeri 108'lerden buralara düştü 3 gündür.
Sokak direklerinde çalışma var bundan kaynaklı olma ihtimali var mıdır? İnternet telefon hattıyla yerden geliyor.Biraz hat zayıflaması var; snr 9.9, hata oranı yüksek. İnternette sıkıntının nedenide hata yüksekliği. Kabloda, jaklarda veya adaptörde sorun olabilir. Bu değerlere göre aldığınız hız normal.
Yok hocam. Elertrik kesintisi sonrası 70-80 veren yerde 100e vurabiliyordum snr 1 olacak şekilde ne kopma ne ping. Bunlar bende şehir efsanesinden öteye geçemedi. Telnetle vae altyapıda snr 8 altına elle düşüremiyordum fakat yapa altyapıda (eski türknet altyapısı) köküne kadar kullanıyordum ve kopma sorunu yoktu. Sonra taşındım bu sefer keenetic modem aldım direkt modemden ayarlamaya başladım 100mbps sabit hız alıyordumşehir efsanesi değil gerçek bu hocam
79 alan bir yerde 75 sıkıntı yaşatır 65 70 e sabitleyebilirlerse sorun olmaz
abim yaşadık bişeyler biliyorum o yüzden sordum türk net yapıyor bunuYav kardeşim altyapısı Turk Telekom zaten TurkNet ne alaka
Bölgende yoğunluk oluştu ise hızı düşürüyorlar aynı durumdan bende muzdaribim yıllardır 75 mbps internetim 25'e düştüArkadaşlar 75 mbpslik paket kullanıyorduk ve altyapının 79 desteklediği söylenmişti. 3 gündür internet çok sıkıntılıydı hiç bir yere girmiyordu. Teknik Desteğe bağlandığımızda altyapının 53 desteklediğini söylediler. Böyle bir şey nasıl oluyor?