Altyapı İsteği Türk Telekom

dgn67

80+
Reaksiyon skoru
24
Selamlar beyler.Bugün altyapı isteği için Türk telekom ceosuna mesaj attım.Mesajıma geri döndü ve ilgileneceğini söyledi.Telefon ile 3 kere arandım adsl altyapım olduğunu ancak vdsl port ile 15-16 mbps alabileceğimi söylediler.Altyapı işi yine yalan oldu herhalde .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

uff bu ttnet altyapı şeyi çok zor yahu . nisandan beri beklıyoz. daha da gelmedı internet.

VDSL port ile nasıl 16 MBPS alınıyor? Bu değer zaten ADSL2 değerleri. Altyapı çalışması imkansız düzeylerde. Adamlar bizim karşı şeritteki binaya VDSL çekti bizim şeride çekmediler böyle bir şey olabilir mi? Olabilirmiş.

Olduğun lokasyona küs dostum. 4 senedir altyapı istiyen yere daha dün geldiler sonra döndüler beğenmediler sanırım.

Selamlar beyler.Bugün altyapı isteği için Türk telekom ceosuna mesaj attım.Mesajıma geri döndü ve ilgileneceğini söyledi.Telefon ile 3 kere arandım adsl altyapım olduğunu ancak vdsl port ile 15-16 mbps alabileceğimi söylediler.Altyapı işi yine yalan oldu herhalde .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
il ve ilçe genel müdürlüğüne binanızda oturanların da istediğini belirten dilekçeler ve site ise yöneticiyle birlikte gidin.

il ve ilçe genel müdürlüğüne binanızda oturanların da istediğini belirten dilekçeler ve site ise yöneticiyle birlikte gidin.
Belirli bir imza lazım değil mi? Gerçi imza götürülse ne ki yine de yapmıyorlar. :D

Hocam arayan kişi öyle bilgilendirdi bende çok saçma buldum.Vdsl bildiğim kadarıyla adsl2 den 5-6 kat daha hızlı oluyor maksimum seviyesi.Çoğu kişi mesaj ile altyapı yaptırmış bi bizde mi şans yok üni sınavlarına giriyoruz sınavda net gidiyor şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H
Hocam pandemi olmasa düşünüyoruz da mahallece ama o da çözüm değil diyorlar

Son düzenleme:
Hocam arayan kişi öyle bilgilendirdi bende çok saçma buldum.Vdsl bildiğim kadarıyla adsl2 den 5-6 kat daha hızlı oluyor maksimum seviyesi.Çoğu kişi mesaj ile altyapı yaptırmış bi bizde mi şans yok üni sınavlarına giriyoruz sınavda net gidiyor şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H

Hocam pandemi olmasa düşünüyoruz da mahallece ama o da çözüm değil diyorlar
desinler. önce bu işlemi yapın. bu sayede müş. hiz. bu mevzuyu bahane edemez. sordukları zaman yaptım dersiniz.

Hocam tahmini kaç bina veya kişi gerekiyor bilgin var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,321
Üyeler
188,230
Son üye
npc1700
Geri