Neler Yeni

Altyapı Nasıl Getirilir?

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Köye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Merkez ve bayilere git zırt pırt arat/konuş.
Dilekçe ver.
Diğer türlü zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık varsa onunla iletişime geç. Yoksa hiç gelmezler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Köye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?
İlk olarak dilekçe vermenden başka bir çaren yok şehirlere bile çekemiyorlar köye çekeceklerini sanmıyorum ama deneyin şansınızı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
Dilekçe ver her gün ara twitterdan yaz falan belki getirirler ama o da en az 3 4 ay

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dilekçe ver her gün ara twitterdan yaz falan belki getirirler ama o da en az 3 4 ay
İlk olarak dilekçe vermenden başka bir çaren yok şehirlere bile çekemiyorlar köye çekeceklerini sanmıyorum ama deneyin şansınızı.
Merkez ve bayilere git zırt pırt arat/konuş.
Dilekçe ver.
Diğer türlü zor.

Tanıdık varsa onunla iletişime geç. Yoksa hiç gelmezler.
İstediğiniz bir ISS'ye başvuruda bulunacaksınız, onaylanırsa çekerler zaten. Lâkin köye çekeceklerini sanmıyorum, zirâ şehir içinde bile altyapıya sahip olmayan bir sürü kullanıcı var.
Köyde var ama bizim burada yok.

Tek olmayan yer burası galiba burada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
Köyde olup sizde olmaması fazla etki etmez AVM karşısına taşındım 3 4 ay dediler (şansıma proje bitmiş süre kısaldı) ama yine de belediyeden izin çıkacak falan filan derken 2 ay ı bulur

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem

Tek olmayan yer burası galiba burada.
Sizin evinizde mi yok ? sonradan yapıldıysa felan normal,dilekçe vermek çözüm olabilir fakat bazı bölgelerde yoğunluk oluyor dönüşüm olduğu şehirlerde genel olarak firmalar altyapı çekmezler yaşadığınız yerin hizmetleri iyiyse eğer çekerler.
Benim evime ttnet çalışanları gün içinde gelebiliyorlarken bazı bölgelerde 1haftada arıza kayıtlarına gelmesi gibi düşünün.
Boşuna müşteri hizmetleri ile felan uğraşmayın telekoma gidip dilekçe verin diğer yerlerin yetkisi olmadığı için ilgilenmezler.

Köyde olup sizde olmaması fazla etki etmez AVM karşısına taşındım 3 4 ay dediler (şansıma proje bitmiş süre kısaldı) ama yine de belediyeden izin çıkacak falan filan derken 2 ay ı bulur
Köyde yerden geleceğini sanmıyorum havadan elektrik kabloları gibi olduğu için belediye iznine gerek yoktur büyük ihtimalle.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin evinizde mi yok ? sonradan yapıldıysa felan normal,dilekçe vermek çözüm olabilir fakat bazı bölgelerde yoğunluk oluyor dönüşüm olduğu şehirlerde genel olarak firmalar altyapı çekmezler yaşadığınız yerin hizmetleri iyiyse eğer çekerler.
Benim evime ttnet çalışanları gün içinde gelebiliyorlarken bazı bölgelerde 1haftada arıza kayıtlarına gelmesi gibi düşünün.
Boşuna müşteri hizmetleri ile felan uğraşmayın telekoma gidip dilekçe verin diğer yerlerin yetkisi olmadığı için ilgilenmezler.
Babam sordu falan ve 4 5 evin yapılması lazımmış ve 6 aydır burada 6 7 ev var biraz daha beklersek gelir mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Babam sordu falan ve 4 5 evin yapılması lazımmış ve 6 aydır burada 6 7 ev var biraz daha beklersek gelir mi?
Dediklerinizi tam anlamadım fakat bunu Telekom hariç kimse bilemez tahmin etmek zor,bir sürü etkileyen sebep var.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Dediklerinizi tam anlamadım fakat bunu Telekom hariç kimse bilemez tahmin etmek zor,bir sürü etkileyen sebep var.
Sağol.

Birde modemlerde bilgiliysen bana 400TL civarı bir modem önerir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,619
Üyeler
164,347
Son üye
Ygzsen
Top Bottom