İlk olarak dilekçe vermenden başka bir çaren yok şehirlere bile çekemiyorlar köye çekeceklerini sanmıyorum ama deneyin şansınızı.Köye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?
Dilekçe ver her gün ara twitterdan yaz falan belki getirirler ama o da en az 3 4 ayKöye geldik ve büyük ihtimalle uzun zaman burada olucağız. Bizim olduğumuz yerde altyapı yok ama 3dk yürüme mesafesi olan yerde var buraya nasıl getirtebiliriz?
Dilekçe ver her gün ara twitterdan yaz falan belki getirirler ama o da en az 3 4 ay
İlk olarak dilekçe vermenden başka bir çaren yok şehirlere bile çekemiyorlar köye çekeceklerini sanmıyorum ama deneyin şansınızı.
Merkez ve bayilere git zırt pırt arat/konuş.
Dilekçe ver.
Diğer türlü zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tanıdık varsa onunla iletişime geç. Yoksa hiç gelmezler.
Köyde var ama bizim burada yok.İstediğiniz bir ISS'ye başvuruda bulunacaksınız, onaylanırsa çekerler zaten. Lâkin köye çekeceklerini sanmıyorum, zirâ şehir içinde bile altyapıya sahip olmayan bir sürü kullanıcı var.
Tek olmayan yer burası galiba burada.Köyde var ama bizim burada yok.
Sizin evinizde mi yok ? sonradan yapıldıysa felan normal,dilekçe vermek çözüm olabilir fakat bazı bölgelerde yoğunluk oluyor dönüşüm olduğu şehirlerde genel olarak firmalar altyapı çekmezler yaşadığınız yerin hizmetleri iyiyse eğer çekerler.Köyde var ama bizim burada yok.
Tek olmayan yer burası galiba burada.
Köyde yerden geleceğini sanmıyorum havadan elektrik kabloları gibi olduğu için belediye iznine gerek yoktur büyük ihtimalle.Köyde olup sizde olmaması fazla etki etmez AVM karşısına taşındım 3 4 ay dediler (şansıma proje bitmiş süre kısaldı) ama yine de belediyeden izin çıkacak falan filan derken 2 ay ı bulur
Babam sordu falan ve 4 5 evin yapılması lazımmış ve 6 aydır burada 6 7 ev var biraz daha beklersek gelir mi?Sizin evinizde mi yok ? sonradan yapıldıysa felan normal,dilekçe vermek çözüm olabilir fakat bazı bölgelerde yoğunluk oluyor dönüşüm olduğu şehirlerde genel olarak firmalar altyapı çekmezler yaşadığınız yerin hizmetleri iyiyse eğer çekerler.
Benim evime ttnet çalışanları gün içinde gelebiliyorlarken bazı bölgelerde 1haftada arıza kayıtlarına gelmesi gibi düşünün.
Boşuna müşteri hizmetleri ile felan uğraşmayın telekoma gidip dilekçe verin diğer yerlerin yetkisi olmadığı için ilgilenmezler.
Dediklerinizi tam anlamadım fakat bunu Telekom hariç kimse bilemez tahmin etmek zor,bir sürü etkileyen sebep var.Babam sordu falan ve 4 5 evin yapılması lazımmış ve 6 aydır burada 6 7 ev var biraz daha beklersek gelir mi?
Sağol.Dediklerinizi tam anlamadım fakat bunu Telekom hariç kimse bilemez tahmin etmek zor,bir sürü etkileyen sebep var.
Birde modemlerde bilgiliysen bana 400TL civarı bir modem önerir misin?Dediklerinizi tam anlamadım fakat bunu Telekom hariç kimse bilemez tahmin etmek zor,bir sürü etkileyen sebep var.
Vdsl ?Sağol.
Birde modemlerde bilgiliysen bana 400TL civarı bir modem önerir misin?
400 civarına ADSL modem önermessin heralde?Vdsl ?