Altyapı olduğu halde sistemde gözükmeme sorunu

altyapı yetersiz diyor sorgulamada hiç bir şey çıkmıyor bende sorduğum zaman ama bizim hemen yanımızdaki sitenin altyapısını sorguladım 1000 mbpsye kadar desteklediğini gördüm ne yapmam gerek bana bu verdikleri teklifi asla kabul etmem
yandaki siteded binlik olduğunu söyleyin belki sistem bekletiyodur nasıl çalıştığını tam bilmiyorum bu arada apartmanda biri var demiştiniz ona da sorun inerneti .

yandaki siteded binlik olduğunu söyleyin belki sistem bekletiyodur nasıl çalıştığını tam bilmiyorum bu arada apartmanda biri var demiştiniz ona da sorun inerneti .
temsilci yanlıi bilgi vermiş destekliyormuş senin dediğin paketi alacağım çok teşekkür ederim yardımların için.

temsilci yanlıi bilgi vermiş destekliyormuş senin dediğin paketi alacağım çok teşekkür ederim yardımların için.
rica ederim sonuçları bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-09 221701.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-09 221701.webp
    28.9 KB · Hit: 13
Port olmadığından internette görünmüyor diye biliyorum

bağlantı wifi mi
bir de neden 450 tllik paketi tercih ettiniz?
evet wifi
alt yapı bu kadar destekliyor dendi ama mahalle komple yeni yani bence onların verebileceği o kadar ama işimi görüyor kopma falan yaşamadım şuan için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Port olmadığından internette görünmüyor diye biliyorum
o kadar firma ile konuştum sadece buraya hizmet veren surnet varmış port ile alakası yokmuş dediklerine göre

evet wifi
alt yapı bu kadar destekliyor dendi ama mahalle komple yeni yani bence onların verebileceği o kadar ama işimi görüyor kopma falan yaşamadım şuan için

o kadar firma ile konuştum sadece buraya hizmet veren surnet varmış port ile alakası yokmuş dediklerine göre
simetrik 100 vermişler 500lük de verebilirlermiş muhtemelen ping fazla wifi olduğu içindir muhtemelen o da

Ping altyapıdan kaynaklı olabilir mi yoksa onlarda mı bir sorun var

ve alt yapım gpon
pingi oyunlarda vs ölçün kendi ookla sunucuları yok diye rastgele birine bağlanmış bir de wifi , değerler fazla ama muhtemelen dediğim şey yüzünden gponsa 500lüğü de verirlerdi.

pingi oyunlarda vs ölçün kendi ookla sunucuları yok diye rastgele birine bağlanmış bir de wifi , değerler fazla ama muhtemelen dediğim şey yüzünden gponsa 500lüğü de verirlerdi.
yani onların sıkıntısı değil mi başka bir firma verse bizim adrese mesela türknet 1000 bile alabilirim

Geri